Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie sStore?

Czyli biznes w sieci internetowej.
majanka

Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie sStore?

Post autor: majanka »

Czy do sklepu na platformie sStore, mogę wdrożyć jakiś system ratalny? Mam bardzo dużo zapytań od klientów, czy wprowadzę możliwość płatności w ratach oraz leasing. Chciałbym zrobić w tym kierunku ukłon dla klientów i taki moduł ratalny wdrożyć. Możecie jakiś polecić?
Olek90

Re: Jaki moduł ratalny w sklepie na platformie sStore?

Post autor: Olek90 »

Oczywiście, że jest system ratalny do tej platformy. Jest nim iRaty. Mogłaś już się na niego natknąć, ponieważ wile sklepów z niego korzysta. Osobiście ten system znam, ponieważ moi rodzicie, posiadali go w swoim sklepie. Jeśli masz jakieś pytania, dotyczące niego, pisz śmiało o wszystko ich zapytam ;)
Kleo

Post autor: Kleo »

Zdecydowanie również polecam system ratalny iRaty. Za równo właściciel sklepu jak i klient, będą z tego modułu bardzo zadowoleni. Wniosek kredytowy jest prosty do wypełnienia, a akceptacja wniosków jest na wysokim poziomie. Właściciel sklepu może liczyć na dodatkowy dochód w postaci prowizji, za każdy zaakceptowany wniosek.
majanka

Post autor: majanka »

Bardzo dobra wiadomość z tą prowizją :)
Czy możecie mi powiedzieć, z kim muszę się skontaktować, by taki system podpiąć do swojego sklepu?
Olek90

Post autor: Olek90 »

Jeśli chcesz wdrożyć system iRaty do swojego sklepu, to powinnaś skontaktować się z nimi - https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca. Pomogą Ci krok po kroku z wprowadzeniem systemu.
filipenso

Post autor: filipenso »

Niestety nie mam pojęcia
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ