Jaki moze byc koszt takiego urzadzenia?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
tymekalex91

Jaki moze byc koszt takiego urzadzenia?

Post autor: tymekalex91 »

Witam Państwa. Zastanawiam się nad zakupem widny do mojej restauracji. Posiadam niewielki pensjonat, który ma dwie kondygnacje i dużym ułatwieniem było by założenie widny do przewożenia towarów
tego typu. Natomiast nie mam najmniejszego pojęcia ile tego rodzaju urządzenie może kosztować. Z windami nie mam za wiele wspólnego i obserwuje je wyłącznie w wieżowcach. Natomiast nie posiadam pojęcia jakie wymagania musi spełniać pomieszczenie aby założyć taką niewielką windę towarową do przewozu naczyń i jedzenia? Może ktoś z was miał podobny problem u siebie w restauracji?
arabika

Re: Jaki moze byc koszt takiego urzadzenia?

Post autor: arabika »

Niestety na takich urządzeniach ja się całkowicie nie znam, ale za to jestem zdania, że bardzo ważną kwestią jest to aby właśnie wiedzieć jak najwięcej na temat samych studni głębinowych i pomp do nich. Zachęcam do przeczytania wpisu https://www.dostudni.pl/zle-dobrana-pom ... ,b202.html aby wiedzieć dokładnie co zrobić w momencie gdy źle dobierzemy pompę głębinową.
malgorzata80

Re: Jaki moze byc koszt takiego urzadzenia?

Post autor: malgorzata80 »

Wiesz co, najlepiej skontaktować się z firmą z której dane urządzenie chcesz kupić. Jakiś czas temu rozglądałam się za sprężarkami i jak się okazalo - https://www.aerzen.com/pl.html miało mi tutaj do zaproponowania najlepszą ofertę
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ