Jaki pomysł na biznes

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
Lukasfkp

Jaki pomysł na biznes

Post autor: Lukasfkp »

Witam.
Zastanawiam się nad wykorzystaniem budynku po pieczarkarni. 2 hale, w sumie ok 240 m2, do tego są regały co zwiększa powierzchnię. Do tego pomieszczenia gospodarcze kotłownia, chłodnia 6m2. Do tego kawałek pola i sprzęt do uprawy. Minusem jest lokalizacja ( 100 m drogą gruntową) ktoś kto przyjeżdża pierwszy raz ma problem trafić.
Jakiś czas temu myślałem o zwierzętach futerkowych, na szczęście nie doszło do realizacji.
Ma ktoś ciekawy pomysł jak taki budynek wykorzystać?
Lokalizacja ok 30 km od Zagłębia.
monika.kwiecien

Re: Jaki pomysł na biznes

Post autor: monika.kwiecien »

Może szwalnia
Witam, polecam http://www.biznesforum.nsv.pl/post32823.html#p32823
aniach
Kontakt:

Post autor: aniach »

Jest co wykorzystać,trzeba to dokladnie przemyśleć aby nie zmarnować nieruchomości.
Restauracja Forma
Agaga

Post autor: Agaga »

A czemu nie pieczarkarnia, skoro takie było pierwotne przeznaczenie tych budynków?
Lukasfkp

Powodów jest kilka. Brak rąk do pracy, bo przy tym jest duży nakład pracy, oraz zbyt, giełda jest opanowana przez handlarzy. A to jest za mała pieczarkarnia aby utrzymać stałych odbiorców, bo oni potrzebują reguralnych dostaw.
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

A może produkcja mebli? Jak wygląda to u Was w okolicy, dużo ewentualnej konkurencji? Jeśli nie, to poważnie się nad tym zastanów. Jednakże, w takim wypadku najważniejsza jest inwestycja w odpowiednią jakość, nie tylko urządzeń ale i artykułów z których będą składać się meble. Wybór akcesoriów będzie bardzo ważny. Na Twoim miejscu zainteresowałbym się ofertą od - kółka , rolki i zawiasy z pewnością okażą się niezbędnymi elementami. :)
Frwafr

Post autor: Frwafr »

Ja 3 lata temu założyłem z żoną klubik sportowy dla dzieci od 12-18 lat. Muszę przyznać że nie spodziewałem się takiego zainteresowania. Klub miał być tak na próbę, a okazał się świetnym miejscem i moją pracą. Jestem bardzo dumny z takiego obrotu sprawy dodatkowo jakiś czas temu za namową żony udało nam się zainstalować/uruchomić aplikację dla szkół https://sportbm.pl/ zażydzającą zajęciami, dzięki której wiadomość wysłana przez nas trafia natychmiast do wszystkich członków klubu.
Lukasfkp

Witam. Dziękuję za umieszczanie reklam.
Czekam na realne pomysły.
Ailis

Post autor: Ailis »

A zastanawiał się ktoś nad systemem elektroniczny obieg dokumentów by wdrożyć u siebie w firmie który służy do optymalizacji procesów wewnętrznych firmy? Ja myślałam by zgłosić się do nich http://www.primesoft.pl/pl/elektroniczn ... dokumentow . Umożliwia także konwersję dokumentów papierowych przetwarzanych w trakcie ich realizacji do postaci elektronicznej. Jak dla mnie bardzo ciekawe rozwiązanie.
BlueBoat.pl

Post autor: BlueBoat.pl »

Niezależnie od tego na jaki biznes się zdecydujesz to chętnie pomożemy podczas wyboru gadżetów, upominków reklamowych dla klientów jak i zakup sprzętu elektronicznego. Właśnie tym zajmujemy się na co dzień, zapraszamy :)
www.BlueBoat.pl
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ