Witam. Zastanawiam się nad wykorzystaniem budynku po pieczarkarni. 2 hale, w sumie ok 240 m2, do tego są regały co zwiększa powierzchnię. Do tego pomieszczenia gospodarcze kotłownia, chłodnia 6m2. Do tego kawałek pola i sprzęt do uprawy. Minusem jest lokalizacja ( 100 m drogą gruntową) ktoś kto przyjeżdża pierwszy raz ma problem trafić. Jakiś czas temu myślałem o zwierzętach futerkowych, na szczęście nie doszło do realizacji. Ma ktoś ciekawy pomysł jak taki budynek wykorzystać? Lokalizacja ok 30 km od Zagłębia.
Powodów jest kilka. Brak rąk do pracy, bo przy tym jest duży nakład pracy, oraz zbyt, giełda jest opanowana przez handlarzy. A to jest za mała pieczarkarnia aby utrzymać stałych odbiorców, bo oni potrzebują reguralnych dostaw.
A może produkcja mebli? Jak wygląda to u Was w okolicy, dużo ewentualnej konkurencji? Jeśli nie, to poważnie się nad tym zastanów. Jednakże, w takim wypadku najważniejsza jest inwestycja w odpowiednią jakość, nie tylko urządzeń ale i artykułów z których będą składać się meble. Wybór akcesoriów będzie bardzo ważny. Na Twoim miejscu zainteresowałbym się ofertą od - kółka , rolki i zawiasy z pewnością okażą się niezbędnymi elementami.
Ja 3 lata temu założyłem z żoną klubik sportowy dla dzieci od 12-18 lat. Muszę przyznać że nie spodziewałem się takiego zainteresowania. Klub miał być tak na próbę, a okazał się świetnym miejscem i moją pracą. Jestem bardzo dumny z takiego obrotu sprawy dodatkowo jakiś czas temu za namową żony udało nam się zainstalować/uruchomić aplikację dla szkół https://sportbm.pl/ zażydzającą zajęciami, dzięki której wiadomość wysłana przez nas trafia natychmiast do wszystkich członków klubu.
A zastanawiał się ktoś nad systemem elektroniczny obieg dokumentów by wdrożyć u siebie w firmie który służy do optymalizacji procesów wewnętrznych firmy? Ja myślałam by zgłosić się do nich http://www.primesoft.pl/pl/elektroniczn ... dokumentow . Umożliwia także konwersję dokumentów papierowych przetwarzanych w trakcie ich realizacji do postaci elektronicznej. Jak dla mnie bardzo ciekawe rozwiązanie.
Niezależnie od tego na jaki biznes się zdecydujesz to chętnie pomożemy podczas wyboru gadżetów, upominków reklamowych dla klientów jak i zakup sprzętu elektronicznego. Właśnie tym zajmujemy się na co dzień, zapraszamy