Witam. Od dłuższego czasu szukam dobrej jakości systemu płatności internetowych do swojego sklepu. Sklep ma wystartować lada moment, dlatego już teraz muszę podjąć jakąś konkretną decyzję. Może będziecie w stanie podpowiedzieć mi, który system jest najbardziej przyjazny dla użytkownika? Myślałem o Paybynet Będę wdzięczny za wszelkie cenne sugestie.
A co z kurierem który będzie dostarczał towar do klientów? Tutaj polecam Speedpack.com.pl przemawia z a nami bezpieczeństwo,pewność oraz doświadczenie.
Z tego, co wiem za pośrednictwem serwersms.pl można ustawić płatności, mało popularna forma, ale wydaje mi się, że jak wszystko co mobilne ma przyszłość.
MiHalekWu pisze:Polecam PayU, naprawdę dobrze się sprawdza. Nie każdy ma Dotpay czy inne konto. Zgadzam się z przedmówcą, że PayU i się sprawdza i jest sprawdzony. Najbardziej popularny system płatności w Polsce, samo mówi za siebie.
System płatności w przypadku sklepów internetowych jest bardzo ważny, jeżeli nie najważniejszy. poczytajcie sobie więcej na ten temat, info jest tam sporo.
W moim przypadku tym wszystkim zajęła się agencja interaktywna https://solv.pl dzięki temu nie musiałem nawet zastanawiać się w tym temacie, bo wszystko zostało dobrze rozpatrzone.
Ja mogę z całego serca polecić ci system płatności online dzięki któremu na pewno będziesz mógł przyjmować wpłaty od klientów bez żadnych przeszkód. Ja już to rozwiązanie mam wiele lat u siebie i nigdy nie było sytuacji, aby cokolwiek źle zadziałało.