Jaki system ratalny do sklepu postawionego na Sote?

Czyli biznes w sieci internetowej.
michalka

Jaki system ratalny do sklepu postawionego na Sote?

Post autor: michalka »

Systemy ratalne w sklepach internetowych są coraz bardziej popularne. Ja swój sklep prowadzę na Sote, może mi ktoś polecić jakiś system który najlepiej się sprawdza w takiej konfiguracji? Wiele słyszałam o iRaty i jestem prawie do niego przekonana, ale może ktoś ma jeszcze inne wskazówki? :)
zyniek

Re: Jaki system ratalny do sklepu postawionego na Sote?

Post autor: zyniek »

iRaty bardzo dobrze się sprawdza i to właściwie przy każdym sklepie online, więc możesz go wybrać właściwie w ciemno :)
olafcia

Post autor: olafcia »

Sote to dość popularny 'system' do sklepów i wiele sklepów online opartych na tym mają system ratalny iRaty. Ogółem ten system to ja bardzo często widzę, więc jeśli jest tak popularny to znaczy że musi bardzo dobrze działać, przynajmniej moim zdaniem :) Możesz go wziąć też na próbę, z tego co wiem :)
domiś

Post autor: domiś »

Poczytajcie sobie o iRaty tutaj - https://www.platformafinansowa.pl/wspolpraca, myślę że wszystko jest tutaj dobrze wyjaśnione. Warto wiedzieć wszystkie szczegóły przed wyborem, by wybór był jak najbardziej świadomy :))
michalka

Post autor: michalka »

Mogę powiedzieć, już z lekkim doświadczeniem, że Sote i iRaty to dobry zestaw :) wszystko działa świetnie, naprawdę.
domiś

Post autor: domiś »

michalka pisze:Mogę powiedzieć, już z lekkim doświadczeniem, że Sote i iRaty to dobry zestaw :) wszystko działa świetnie, naprawdę.
Fajnie słyszeć w takim razie. iRaty rządzi ;)
leczka99

Post autor: leczka99 »

Dobrze, że trafiłam na ten temat. Ja również szukałam jakiegoś dobrego systemu ratalnego, dobrze wiedzieć w takim razie że iRaty świetnie działa :)
zyniek

Post autor: zyniek »

leczka99 pisze:Dobrze, że trafiłam na ten temat. Ja również szukałam jakiegoś dobrego systemu ratalnego, dobrze wiedzieć w takim razie że iRaty świetnie działa :)

I jak zadowolenie z wyboru? u Ciebie również iRaty dobrze się spisuje? :)
leczka99

Post autor: leczka99 »

zyniek pisze:
leczka99 pisze:Dobrze, że trafiłam na ten temat. Ja również szukałam jakiegoś dobrego systemu ratalnego, dobrze wiedzieć w takim razie że iRaty świetnie działa :)

I jak zadowolenie z wyboru? u Ciebie również iRaty dobrze się spisuje? :)
Póki co problemów żadnych nie ma, więc jestem zadowolona jak najbardziej. Doświadczenia z innymi systemami nie mam :)
olafcia

Post autor: olafcia »

michalka pisze:Systemy ratalne w sklepach internetowych są coraz bardziej popularne. Ja swój sklep prowadzę na Sote, może mi ktoś polecić jakiś system który najlepiej się sprawdza w takiej konfiguracji? Wiele słyszałam o iRaty i jestem prawie do niego przekonana, ale może ktoś ma jeszcze inne wskazówki? :)
Myślę, że pewnie już wybór padł ale tak od siebie mogę dodać, że warto zajrzeć sobie tutaj i poczytać - https://iplatnosci.pl/ bo bardzo dużo info znaleźć można na tej stronie i to takich dosyć istotnych
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ