Witam, czy ktoś może mi polecić program do fakturowania do zainstalowania na kompie, w którym można zainstalować własne logo + rozl. Vat- 7? Wypróbowałem kilka, niestety nie mają takiej opcji.
Testuje program Rafsoft, jak dotąd dobre wrażenie. Można modyfikować, ingerować w tresć szablonów, dodawać dane, logo itp. Istnieje możliwość ściągnięcia i przetestowania programu bezpłatnie, więc jak jesteś zainteresowany to spróbuj.
Fata prementia longos efficiunt, celeres fata benigna dies
Witam, ja też mogę się podpisać pod Rafsoftem. Chociaż wcześniejsze wersje nie były do końca dobrze rozwiązane, to w '13 potencjał został dobrze wykorzystany. Wydaje mi się, że program dobrze się spisuje dla małych, średnich firm. Generuje w miesiącu ok. 55-60 faktur, nie mam problemów z użytkowaniem. Cena dobra, Generalnie mogę polecić.
Od 3 lat korzystam w firmie z programu, który podali koledzy wyżej. Nigdy nie korzystałem z innego, ale przyzwyczaiłem się i w sumie to nie mam zarzutów, więc mogę go polecić. Posiadam wersję 2009, więc nie wiem jakie są nowości w 2013 - jeśli taka wersja już istnieje.
Pieczątki Kikuś Toruń robione w ekspresowym tempie. Poczytaj również fanpage Google+ lub Facebook na temat pieczątek Ex libris.
blackspade pisze:Witam, ja też mogę się podpisać pod Rafsoftem. Chociaż wcześniejsze wersje nie były do końca dobrze rozwiązane, to w '13 potencjał został dobrze wykorzystany.
Dzięki, chyba o coś takiego mi chodziło, zgodnie z Waszą radą przetestuje i podejmę decyzję.
ja korzystam z efaktury od kilku miesięcy i jestem zadowolony, można wystawić szereg różnych dokumentów np. faktury uproszczone, , noty obciążeniowe, kasa wyda; poza tym możesz spersonalizować szablon i przez 100 dni możesz za darmo testować program
Akurat narzędzia online do wystawiania FV ostatnio zrobiły się trochę modne. Oprócz tego wyżej jest jeszcze dostępny pogram https://afaktury.pl/ Dosyć rozbudowany, z wieloma funkcjami. Różne szablony, multidruk, FV w różnych językach, kontrola płatności, to tylko niektóre z cech tego programu.
Internetowy program nie tylko do wystawiania faktur, ale też do prowadzenia uproszczonej księgowości: http://wfirma.pl/ Jest bardzo intuicyjny i jeżeli wprowadzi się poprawnie wszystkie dane to praktycznie księguje sam. Możesz wypróbować przez miesiąc za darmo, na prawdę super sprawa
Do wystawiania faktur dobrym programem jest Faktura Small Business Handel firmy Mega-Tech jest to wersja z magazynem.Ma też dożywotnią licencje na program przypisaną do NIP-u Twojej Firmy, jest także możliwość darmowej aktualizacji programu przez internet do najnowszej wersji przez okres jednego roku oraz pomoc techniczną (tel., e-mail) w razie problemów z programem w ramach ważnej aktualizacji.
A powiedzcie mi proszę jakie faktury wysyłacie papierowe czy elektroniczne? Coraz więcej firm korzysta z e-faktur bo jest to tańsze i tak się zastanawiam czy tez z tego nie skorzystać. Na http://www.efaktury.biz/korzysci/ piszą, że obsługa e-faktur jest bardzo prosta i do tego ma wiele korzyści. Co o tym sądzicie? Warto w dzisiejszych czasach?