Jakie biurko macie w gabinecie?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Kocica

Jakie biurko macie w gabinecie?

Post autor: Kocica »

Do szefów i sobie-szefów:)
Jak urządziliście własne biuro/ gabinet? Czy to w firmie większej czy w domu?
Wiadomo, że w takim gabinecie zwykle klientów się przyjmuje, więc takie totalne byle co odpada... (tak myślę),
no to jak?
Biurka gabinetowe minimalistyczne, coś jak tu mają: ,
czy może trochę rozmachu ze szkłem w tle? :
Obrazek
Foto: , z biurokoncept.pl
Justa

Re: Jakie biurko macie w gabinecie?

Post autor: Justa »

Mam biurko średniej wielkości. Beż żadnych szafek i szufladek. Do tego bardzo wygodny fotel. Praca idzie o wiele lepiej:)
Olejek amla
Adam_Smo

Post autor: Adam_Smo »

chyba obojętne jakie biurko ( ważne żeby było dość duże jeśli bez półeczek) . najważniejszy porządek na nim świadczący w pewnym sensie o ułożeniu ;P
Rozwój osobisty
Trener szkolenia
setny
Kontakt:

Post autor: setny »

Ja ma duże biurko narożne - niezwykle wygodne, potrafię dobrze zapanować nad pracą dzięki temu. Nie wyobrazam sobie pracy przy małym biurku. Dodatkowo solidne i wygodne krzesło, z odpowiednim podparciem pleców i można pracować. Naprawdę meble biurowe mają ogromny wpływ na efektywność i wygodę pracownika. Bez solidnych mebli trudno wyobrazić sobie pracę w biurze. Niestety wielu pracodawców na tym oszczędza.
Zadbaj o ciekawo rozrywki w ogrodzie przydomowym i zamontuj huśtawki do ogrodu - polecamy najtańsze i najsolidniejsze huśtawki.
malvinka
Kontakt:

Post autor: malvinka »

ja mam duże biurko z takim wycięciem pośrodku, które ułatwia trzymanie łokci na biurku :) i do tego wygodny fotel, aby siedzenie kilka godzin dziennie było przyjemnością :)
Lubię ładne łazienki -to normalne, ponieważ jestem kobietą.
mareczek

Post autor: mareczek »

Ja w całym gabinecie mam wszystko z metalu - metalowe biurko, , nawet metalowe drzwi :)
wiosna

Post autor: wiosna »

Ja mam duże drewniane biurko z Ikei. Służy mi bardzo dobrze i mam sporo miejsca na robienie bałaganu ;)
MartaJa

Post autor: MartaJa »

Biurko drewniane, jestem taka bardziej staromodna pod tym względem. Ale za to chcę trochę unowocześnić ściany i ostatnio spodobało mi się coś takiego: http://mural24.pl/ wybiorę sobie jakiś taki bardziej "biurowy" motyw albo może nawet strzelę fototapetę z lasem - będzie relaksacyjnie :)
kolaa

Post autor: kolaa »

Zajrzyjcie na http://mebleodnowa.pl/ . Znajdziecie tu profesjonalne i tanie meble biurowe wykonane z najwyższej jakości materiałów. Można dowolnie konfigurować zestawy.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
Majja81
Kontakt:

Post autor: Majja81 »

Coś pięknego http://www.sklep.artecco.pl/index.php?p ... rod_id=235 :)
Twoja kwiaciarnia Bielsko Biała w centrum i Komfortowa Sauna Bielsko luksusowa
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ