Jakie buty na wędrówki

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Mercus

Jakie buty na wędrówki

Post autor: Mercus »

Hej, prośba o pomoc! szukam czegoś na zimę, ponieważ można teraz je kupić w sporo niższej cenie ale i nie tylko... interesują mnie generalnie buty trekingowe i na wydziałem kilka w fajnych cenach vs. ceny w okresie zimowym. Chciałbym jednak zaczerpnąć informacji, czy równie dobrze nadadzą się na jakąś pieszą wędrówkę w górach. To będzie mój pierwszy zakup tego typu butów, więc w sumie to nie wiem na co zwrócić uwagę... Czy możecie jakoś pomóc? Albo chociaż z góry odradzić. Ja za bardzo nie wiem na co mam zwrócić uwagę, istotne jest dla mnie, żeby były trwałe i ocieplane od wewnątrz
CaMeL

Re: Jakie buty na wędrówki

Post autor: CaMeL »

Polecam adidas flux. sam noszę i są w opór wygodne.
Dobra rada to połowa sukcesu.
kolaa

Post autor: kolaa »

Zajrzyjcie również do http://www.e-horyzont.pl/marki/aku.html . Myślę że dostępna tutaj oferta obuwia trekingowego również jest bardzo atrakcyjna. Moim zdaniem porządne i wygodne obuwie to podstawa przy wędrówce po górach.
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
Calzedonia

Post autor: Calzedonia »

Mercus pisze:Hej, prośba o pomoc! szukam czegoś na zimę, ponieważ można teraz je kupić w sporo niższej cenie ale i nie tylko... interesują mnie generalnie buty trekingowe i na wydziałem kilka w fajnych cenach vs. ceny w okresie zimowym. Chciałbym jednak zaczerpnąć informacji, czy równie dobrze nadadzą się na jakąś pieszą wędrówkę w górach. To będzie mój pierwszy zakup tego typu butów, więc w sumie to nie wiem na co zwrócić uwagę... Czy możecie jakoś pomóc? Albo chociaż z góry odradzić. Ja za bardzo nie wiem na co mam zwrócić uwagę, istotne jest dla mnie, żeby były trwałe i ocieplane od wewnątrz
Idealne buty na takie wędrówki znajdziesz w sklepie internetowym https://www.sklep.hanzel.pl/ z obuwiem górskim. Niestety takie buty nigdy nie są tanie, ale warto jest zainwestować bo są bardzo wytrzymałe.
stoperek

Post autor: stoperek »

Specjalistyczny wysokiej klasy sprzęt i obuwie Scarpa do uprawiania turystyki górskiej, trekkingowej, rowerowej a także do użytku codziennego znajdziecie w https://mountainexplorers.eu/kategoria- ... ka/scarpa/ Ich oferta jest bardzo rozbudowana co pozwala na znalezienie idealnej opcji dla siebie. W razie wątpliwości pracująca tam fachowa kadra pomoże Wam i odpowie na wszelkie pytania. Asortyment jaki oferują posiada wysoką jakość i bardzo konkurencyjną cenę. Polecam szczerze.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ