Każdy jakoś po swojemu pojmuje modę o ile w ogóle się nad tym zastanawia. Jestem ciekawa jakie według was są i nie chodzi mi o rozumienie w sensie - bo wszyscy takie noszą. I co możecie założyć, a jakie modele w waszych oczach są kompletnie nie do przyjęcia?
Moda to dosyć ogólne pojecie i ciężko stwierdzić co aktualnie jest na topie. Obuwie podobnie jak odzież,musi nam sie podobać oraz być wygodne,to wg mnie kluczowa sprawa.
Modne buty zawsze są zadbane A poza tym to wydaje mi się że dla kobiet wszelkiego rodzaju wiązane czy to balerinki czy szpilki. Wszędzie je teraz widzę po sklepach
Jeśli człowiek ma dość pieniędzy, trudno mu w ogóle popełnić jakieś przestępstwo. Zdarzają mu się tylko zabawne, drobne niezręczności. -TP
Nie patrzę na to co jest modne, wybieram tylko te rzeczy, które do mnie pasują i które mi się podobają. Przykład: Kupiłabym je nie dlatego, że są modne, a dlatego, że bardzo mi się podobają.
Zdecydowanie http://pepegi.eu/firm-pol-1538574517-Havaianas.html Super klapki na wakacje, po domu czy do różnych letnich stylizacji, ja już nie mogę się doczekać aż będę je nosić w sezonie!