Jakie gadżety reklamowe?

Czyli o sposobach dotarcia do klientów.
Unima

Jakie gadżety reklamowe?

Post autor: Unima »

tak z waszego doświadczenia - jakie gadżety firmowe sprawdzają się najlepiej? odbiorcami mojej firmy są kobiety, raczej młode. jakieś pomysły?
Manna

Re: Jakie gadżety reklamowe?

Post autor: Manna »

może torby ekologiczne? modne są teraz, myślę że dużo kobiet byłoby zainteresowanych zabraniem sobie takiego gadżetu :)
Najlepsza cukiernia katowice http://www.lajkonik-pik.pl   - Producent ciast, ciastek, pączków i tortów.
Unima

Post autor: Unima »

a masz moze jakas sprawdzona firme, ktora takie gadzety wykonuje?
Manna

Post autor: Manna »

tak, ja robilam u kanwa-art i wyszlo bardzo ladnie :)
Najlepsza cukiernia katowice http://www.lajkonik-pik.pl   - Producent ciast, ciastek, pączków i tortów.
Oliwia.eM

Post autor: Oliwia.eM »

Jak dla młodych kobiet, to z doświadczenia powiem Ci, że przyjmie się praktycznie wszystko ;) Torby ekologiczne faktycznie mogą być dobrym pomysłem.
siddomo

Post autor: siddomo »

Z pewnością kubki, niemal każda kobietę pije kawę, herbatę, breloczek do kluczu (do domu, do samochodu), kalendarz itd. skup się przede wszystkim na wyglądzie gadżetów, i stwórz spójny wizerunek Twojej firmy. Nawiąż współpracę z ekspertami.
Reklamujesz.com - Gadżety reklamowe dla Twojej Firmy
itslife

Post autor: itslife »

Kubek, torba reklamowa, fajny notesik, najlepiej z długopisem. Może parasolka?
Pracuję, bo lubię ;-)
zlosliwiec8

Post autor: zlosliwiec8 »

A co sądzicie o wydrukach na PCV? Znalazłem dzisiaj na oklejanie PCV przy pomocy maszyny Mistral i zastanawiam się czy taka forma reklamy jest dobra dla firmy. Chciałbym nakleić naklejki na szybach samochodu, biura oraz sklepów. Wydaje mi się, że to dobry sposób na przyciągnięcie uwagi potencjalnych klientów a wy jak sądzicie?
Gregross

Post autor: Gregross »

Od firmy chętnie bym dostała długopis albo właśnie ładny kubek, notesik ale uważaj żeby te gadżety były subtelne i eleganckie, a nie sama reklama i tyle, to musi był po prostu ładne no i dobrze jakby kolorem nawiązywało do twojej firmy
tymons

Post autor: tymons »

Popieram. Niebanalne torby ekologiczne (takie których nie będzie wstyd nosić), mogą się przyjąć. No i masz prawie pewność, że kobita będzie chodzić z logiem firmy po mieście.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ