Jakie konto bankowe wybrać ?

Wszystko o kontach bankowych. Jakie najlepsze dla firmy, a jakie osobiste?
endrju1

Jakie konto bankowe wybrać ?

Post autor: endrju1 »

Jestem obecnie klientem mbanku. Posiadam tam rachunek osobisty. Chciałbym zmienić bank bo czuje, że mbank nic mi nie daje. Oprocentowanie na rachunkach jest bliskie zeru. Możecie polecić inny bank który jest darmowy w prowadzeniu i ma sensowne oprocentowanie na rachunkach? Zastanawiam się nad kontem PKO BP za o zł myślicie że warto ? ewentualnie ING . Czytałem i wydaje mi się bardzo sensowna ta oferta, jaki jeszcze bank polecacie ?
Ekspert PKO BP

Re: Jakie konto bankowe wybrać ?

Post autor: Ekspert PKO BP »

@endrju1, zapraszamy do sprawdzenia naszej oferty Konta dla Młodych: 0 złotych za prowadzenie i wypłaty z bankomatów w Polsce i na całym świecie + wygodna aplikacja mobilna IKO do zarządzania kontem. Jedyny warunek to 5 dowolnych płatności kartą w miesiącu. Szczegóły oferty oraz wniosek znajduje się tutaj: https://www.pkobp.pl/lps/pko-konto-dla- ... portal=724
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ