Kącik dla dzieci w firmie - co?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Kocica

Kącik dla dzieci w firmie - co?

Post autor: Kocica »

Co powinno się znaleźć w firmowym kąciku dla dzieci pracowników i wchodzących klientów?
Jakieś zabawki konkretne, gry, może kolorowanki i tańsze itp.
Jak zaplanowalibyście taki kacik?
kaloszkowa
Kontakt:

Re: Kącik dla dzieci w firmie - co?

Post autor: kaloszkowa »

może niekoniecznie zabawki - choć też na pewno - ale ja bym proponowała coś co zajmie uwagę dzieci, tak by spędziły ten czas w ciszy i skupieniu - taki kącik to przecież też nie plac zabaw. proponowałabym jakieś puzzle, gry typu 'memory' czy kolorowanki.
http://www.pozycjonowanie.ideo.pl/
Urban30

Post autor: Urban30 »

Yhym, zgadzam się z kaloszkową - dla dzieci czy inne bajkowe, klocki , może jakaś malowanka - to rzeczywiscie ma byc taka poczekalnia na rodzica dla dziecka, a nie super plac zabaw, z którego dziecko nie będzie chciało potem wyjść 8-)
MartaJa

Post autor: MartaJa »

Dokładnie, musi się tam znaleźć coś, co zajmie na kilka chwil dziecko. Jak szukałam przedszkola, to widziałam w galeriach jak mniej więcej takie miejsce urządzić (przykład: ).
Ogólnie musi być kolorowo, wesoło i z zabawkami, puzzlami, malowankami itd...
wiosna

Post autor: wiosna »

Myślę, że jakiś stolik, na którym można rysować, papier i kredki będą ok. Można też dorzucić puzzle i klocki.
lattemacchiato

Post autor: lattemacchiato »

Puzzle i klocki mogą narobić niezłego bałaganu, lepsze wydają mi się jednak książeczki i kolorowanki.
vicka

Post autor: vicka »

A myślałaś żeby zrobić też ? Fajną ofertę na bezpieczne place zabaw ma obecnie firma Buglo
dona3

Post autor: dona3 »

Ja planuję zrobić tego typu kącik, tyle że na dworze - planuję zbudować plac zabaw. Jednakże, brakuje mi odpowiedniego piachu do zbudowania nawierzchni. Macie coś do polecenia?
danny4231

Post autor: danny4231 »

Na Twoim miejscu celowałabym w ofertę Sandmix http://www.sandmix.pl . Dostarczają oni kruszywa najwyższej jakości, które także idealnie nadają się do nawierzchni sportowych. Myślę, że i w przypadku placu zabaw okaże się on niezastąpiony. :)
Patsi

Post autor: Patsi »

Kredki, kartki, kolorowanki, pluszaki, klocki, samochodziki.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ