Najlepiej zrobisz jeżeli porównasz oferty kilku banków i dopiero wtedy zdecydujesz się na wybór karty kredytowej jednego z nich, zwróć uwagę na okresy rozliczeniowe oraz roczne koszty utrzymania karty.
Według mnie świetną alternatywą dla karty kredytowej są płatności odroczone Twisto - mają znacznie więcej opcji, bo poza zrobieniem zakupów i zapłaceniem za nie później można np. płatność rozłożyć na raty.
yupixer pisze:Według mnie świetną alternatywą dla karty kredytowej są płatności odroczone Twisto - mają znacznie więcej opcji, bo poza zrobieniem zakupów i zapłaceniem za nie później można np. płatność rozłożyć na raty.
Też korzystam z Twisto. Zarejestrowałam się całkiem niedawno, ale już zrobiłam z Twisto kilka zakupów. Dla mnie to super opcja, a możliwość odroczenia zapłaty już raz uratowało mnie w trudnej sytuacji, gdy musiałam coś kupić a nie miałam środków na koncie.
Witam zapraszam do złożenia darowizny w fundaji Avalon, fundacja przekazuje środki potrzebującym, www.fundacjaavalon.pl. Przyjmujemy telefony komórkowe, odzież, żywność. Każde wsparcie się liczy i każde docenimy.