komputery po leasingu?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
graszko

komputery po leasingu?

Post autor: graszko »

muszę wymienić kompy w firmie - dostałem oferte, ze moge kupic naprawde mocne stacjonarki, maja po poltorej roku, prawie za bezcen, bo po 600zl za zestaw, a to kombajny pod grafike. czytam jednak ten art: http://www.morele.net/wiadomosc/laptopy ... ybrac/654/ i zastanawiam się, czy warto?
zlosliwiec8

Re: komputery po leasingu?

Post autor: zlosliwiec8 »

Moim zdaniem to się opłaca. Czytałem ostatnio na jak kupić komputer używany na gwarancji i myślę, że warto niezła inwestycja. Sam zastanawiam się nad zakupem kilku używanych kompów do firmy bo szkoda mi kasy na nowe. 1
Piaskowa

Post autor: Piaskowa »

Jakby nie patrzeć komputery stacjonarne są coraz mniej popularne. Zajmują dużo miejsca i nie da się ich nosić przy sobie. Ludzie oczekują coraz więcej od komputerów. Od pewnego czasu na rynku pojawił się nowy model komputera: Ten jest wielkości karty kredytowej.
OurellQa

Post autor: OurellQa »

Fajna sprawa, bo są tańsze niż nowe, a tak samo sprawne :) W firmie były na pewno pod stałym dozorem informatyka.
bizon

Post autor: bizon »

Warto. Na przykład ta firma sprzedaje poleasingowe komputery . Można naprawdę tanio dostać świetny sprzęt. Warto się nad tym zastanowić.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ