Komu zlecić pozycjonowanie w Warszawie?

Czyli o sposobach dotarcia do klientów.
Dyskutant

Komu zlecić pozycjonowanie w Warszawie?

Post autor: Dyskutant »

Witajcie
Może Wy wiecie i macie jakieś propozycje na to, komu będzie najlepiej zlecić tanie i skuteczne ? Jaka firma będzie najlepsza na tym polu?
Mateusz S

Re: Komu zlecić pozycjonowanie w Warszawie?

Post autor: Mateusz S »

sam spróbuj, nie jest to trudne, pozdr
Irek

Post autor: Irek »

Poprzednik mój ma w pewnym sensie racje, gdyż wielce trudne samo wypozycjonowanie prostych fraz nie jest. Nie mniej jednak, bez odpowiedniej wiedzy może przynieść to wiele negatywnych skutków, ewentualnie filtr, czy też ban strony w wyszukiwarce google. Jako, że sam korzystam z usług działalności mieszczącej się w Warszawie, pragnę polecić firmę zwaną jako . Współpracuję z nią od trzech lat i nie mogę powiedzieć na temat tej działalności złego słowa. Pracownicy pomagają w wielu kwestiach i co najważniejsze, skuteczność tych działań jest na najwyższym poziomie.

pozdrawiam Irek
lattemacchiato

Post autor: lattemacchiato »

Nie wiem czy koniecznie pozycjonowanie trzeba zlecać firmie znajdującej się w naszym mieście? Toż to bardziej na pracy zdalnej polega, a sądzę że chociaż na te jedno spotkanie do dobrej firmy pozycjonującej jesteśmy w stanie przejechać trochę kilometrów. Zawsze można też umówić się z właścicielem gdzieś na spotkanie w dogodnym dla nas miejscu.
Co do dobrego pozycjonowania to ja słyszałam o firmie Bizzit-ponoć mają pracowników, którzy bardzo rzetelnie wykonują swoją pracę, a buzz marketing jest ich pasją. Myślę, że to już jest jakieś kryterium wyboru, bo kiedy pracownicy są zaangażowani w to co robią to i jakoś pracy będzie lepsza. Także może warto spróbować tam, ale to tylko delikatna sugestia.
smyk

Post autor: smyk »

A czy musi to być Warszawa? Internet nie zna czegoś takiego jak granice :) Zleć to do http://seoventure.pl/ który znany jest w branży ze skuteczności. Działają na rynku od ponad 5 i większość stron którymi się zajmowali szybko osiągały topowe pozycje. Wszystkie formalności można załatwić przez internet lub telefon :)
zyjes

Post autor: zyjes »

No właśnie. Pozycjonowanie to praca w sieci, więc czemu koniecznie stolica? Wpisz sobie w wyszukiwarkę Ja skorzystałem z oferty firmy z Katowic właśnie i nie narzekam. Fajnie nam się współpracuje.
Sława

Post autor: Sława »

Można spróbować samemu, ale ja bym to zleciła komuś, szkoda samemu tracić na to czas
nant3s

Post autor: nant3s »

Piszecie aby spróbować samemu... ale to nie jest takie proste jak by się wydawało! Szczególnie przy tak diametralnie zmiennym algorytmie google, co chwile coś innego jest wyznacznikiem wzorowego pozycjonowania, aż często nie można za tymi zmianami nadążyc. Tak więc ja proponuję zlecić takie pozycjonowanie komuś, i nie koniecznie to musi być firma z Warszawy :)
Pozdrawiam i zapraszam: ,
damglass.pl - uchwyty do szyb
kolaa

Post autor: kolaa »

Ja zdecydowałam się na firmę Design Pro i się nie zawiodłam. Naprawdę dobra i konsekwentna firma prowadząca skuteczne kampanie reklamowe. Firmę znałam już wcześniej, ponieważ wykonali dla mnie stronę www i byłam bardzo zadowolona. Jeśli chcecie zobaczyć realizacje firmy to zajrzyjcie tutaj - http://www.design-pro.com.pl/portfolio,7.html .
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
anna80
Kontakt:

Post autor: anna80 »

Ja pozycjonuje swoją stronę: samodzielnie. Wiadomo nie są to najtrudniejsze frazy i powoli idę do góry.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ