Konferencje nad morzem

Tutaj zamieszczamy ogłoszenia na temat konferencji, szkoleń itp.
Gleniowa

Konferencje nad morzem

Post autor: Gleniowa »

Wiecie gdzie można zorganizować konferencje nad morzem?
kasiarz22

Re: Konferencje nad morzem

Post autor: kasiarz22 »

Wydaje mi sie że tutaj http://www.aquariusspa.pl/pl/konferencje-nad-morzem spokojnie zorganizujesz konferencje. Miejsce fajnie położone, czytałem też o dodatkowych atrakcjach jakie oferuje hotel wiec może warto skorzystać.
jacek334e

Post autor: jacek334e »

Nie jestem tego pewny czy konferencja nad morzem jest dobrym pomysłem.

Post autor: tomekpanq »

Też dodałbym do tego możliwość szybkiego i bezpiecznego transportu. Air Taxi jest bardzo fajnym rozwiązaniem. Call&Fly organizuje takie loty biznesowe. Plusem jest oczywiście krótki czas podróży oraz indywidualny charakter lotu (godzina odlotu, powrotu ustalana z klientem), brak konieczności kwaterowania itd.
mawko80

Post autor: mawko80 »

Faktycznie. Raz mi odwołano lot, a miałem umówione spotkanie z klientem. Niestety musiałem przełożyć. Szczerze, nie wpadłem na taki pomysł, żeby skorzystać np. z Call&Fly. Jak to się obydwa?
tomekpanq

Post autor: tomekpanq »

Rozwiązanie jest komfortowe, ustala się wszystkie szczegóły przed wylotem. Dopasowują indywidualnie do Twoich potrzeb. Tylko w Polsce można lądować na około 90 lotniskach (również trawiastych), wynająć helikopter. Na pokładzie są bardzo mili ludzie, więc sam lot jest przyjemny. W kryzysowych sytuacjach - polecam
dona3

Post autor: dona3 »

Pomyślałem nad tym, aby ułatwić zadanie postaciom prowadzącym szkolenie i zakupić specjalistyczne zestawy nagłasniające dla nich. Jakieś pomysły, kto mógłby nas w nie zaopatrzyć?
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

Zdecydowanie zalecam zainteresować się ofertą Bart Tour barttour.com, dzięki którym otrzymaliśmy do dyspozycji znakomite systemy nagłaśniające. Bardzo ułatwiły one prace osobom odpowiedzialnym za prowadzenie eventu.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ