Konstrukcje stalowe

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
07skorpion

Konstrukcje stalowe

Post autor: 07skorpion »

Witam.

Szukam jakiejś firmy, która zajmuje się konstrukcjami stalowymi. Czy jesteście w stanie polecić mi coś z tego obszaru tematycznego? Czy np. ta firma według Was byłaby ok?
(...) baranie łby nigdy nie powinny szukać logicznych przesłanek.
Tomaashu
Kontakt:

Re: Konstrukcje stalowe

Post autor: Tomaashu »

Cóż, dobre i wytrzymałe to nie byle co, myślę, że w tym wypadku należy wybierać wyłącznie profesjonalistów, którzy mają międzynarodowe doświadczenie.
grzeluczek77

Post autor: grzeluczek77 »

Sprawdź firmę Ergo-invest. Oni wykonują konstrukcje stalowe tego typu. Nie trzeba długo czekać na realizację zamówienia. Szybko i sprawnie stawiają hale magazynowe.
oksana
Kontakt:

Post autor: oksana »

Osobiście bardzo dobre opinie słyszałam o firmie: http://www.vimex.com.pl/ . Mój znajomy korzystał z ich produktów i usług, powiedział, że nie było większych problemów ze współpracą :)
magdalena1975

Post autor: magdalena1975 »

Według mnie najlepszą firmą realizującą takie projekty są oni - . Przejrzyj listę projektów przez nich zrealizowanych, jest naprawdę imponująca.
arekk

Post autor: arekk »

To może i oferta wciągników i wciągarek dostępna na http://www.redrooster.pl/ was zainteresuje. Moim zdaniem oferowany przez nich sprzęt jest naprawdę solidny, więc warto przejrzeć sobie parametry tych urządzeń.
Viper

Post autor: Viper »

Najlepiej skorzystać z usług profesjonalistów.
GimliK

Post autor: GimliK »

i nie przepłacić :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ