Konto bankowe z kartą zbliżeniową

Wszystko o kontach bankowych. Jakie najlepsze dla firmy, a jakie osobiste?
atarnow

Konto bankowe z kartą zbliżeniową

Post autor: atarnow »

Szukam konta bankowego, gdzie będę mógł dostać także kartę zbliżeniową. Zaznaczam, że posiadam, konto w PKO BP, ale wątpię czy takową kartę tam posiadają. Dodatkowo mam lokaty terminowe w Alior Banku i kiedyś słyszałem, że tam można dostać kartę zbliżeniową. Jak myślicie, będę mógł liczyć na jakieś dodatkowe bonusy, skoro już jestem ich klientem.
Ranking lokat - zapraszam na stronę, na której znajdują się bieżące rankingi lokat bankowych.
Portal poświęcony lokatom terminowym - analizy, zestawienia, komentarze dotyczące rynku bankowego w Polsce - Lokaty terminowe
Polak30

Re: Konto bankowe z kartą zbliżeniową

Post autor: Polak30 »

PKO ma kartę zbliżeniową wydawaną do konta choćby konta za Zero.
Chyba teraz większość banków ma takie karty.
Zlecenia Ogłoszenia
Andreo

Post autor: Andreo »

Obecnie prawie wszystkie banki mają karty zbliżeniowe. Co ciekawe wprowadziły je obligatoryjnie i nie ma możliwości zamówienia sobie tradycyjnej karty. Wybór jest prosty, albo zbliżeniowa albo żadna
Nasiona Marihuany TanieSianie
Dyskutant

Post autor: Dyskutant »

Alior takie coś oferuje, lecz wtedy opłata za kartę miesięcznie wynosi około 10 złotych.

Post autor: rachman »

Alior Sync posiada kartę zbliżeniową i nawet naklejkę np. na telefon

Zwracamy Ci 5% wartości wszystkich Twoich zakupów w Internecie
0 zł za konto i kartę debetową
0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce
0 zł za przelewy internetowe – w tym co miesiąc 10 natychmiastowych!
0 zł za dostęp bez ograniczeń do filmów i muzyki online oraz najlepsze gry z 40% zniżką
moneymaker913

Post autor: moneymaker913 »

atarnow pisze:Szukam konta bankowego, gdzie będę mógł dostać także kartę zbliżeniową. Zaznaczam, że posiadam, konto w PKO BP, ale wątpię czy takową kartę tam posiadają. Dodatkowo mam lokaty terminowe w Alior Banku i kiedyś słyszałem, że tam można dostać kartę zbliżeniową. Jak myślicie, będę mógł liczyć na jakieś dodatkowe bonusy, skoro już jestem ich klientem.

Radze uwazac z karta zblizeniowa, bo mozna sobie narobic duzo problemow. Poczytaj ten temat http://www.forum.pieniadz.pl/karta,zbli ... 18476.html
tmszk

Post autor: tmszk »

Alior Sync oferuje taką ofertę. Konto jest w 100% darmowe. Gratis mamy kartę paypass.
Profesjonalne Kredyt forum gdzie uzyskasz finansowe porady oraz porozmawiasz z innymi osobami, które również prowadzą własny biznes.
aneri

Post autor: aneri »

teraz to już każdy bank takie karty oferuje.
przegrywanie vhs na dvd nigdy nie było takie proste - producent opakowań
Malina23
Kontakt:

Post autor: Malina23 »

zgadzam się :) ja mam w swoim za darmo
Objerzyj w jakośći FULL HD Ksw 32 Transmisja Gala w Londynie
rachman

Post autor: rachman »

Nie ma się z czego cieszyć. Te zbliżeniowe coraz bardziej strach nosić. Technologia idzie do przodu, także ta złodziejska ;) Ludzie masowo niszczą antenki PayPassów. Banki oczywiście gdzieś mają potrzeby klientów i narzucają swoje widzi mi się - podobno już w żadnym banku nie dostanie się karty bez zbliżeniówki bo po prostu nie ma... Na każdym kroku coś się nam narzuca. Chore.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ