kostka brukowa

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Alex21
Kontakt:

kostka brukowa

Post autor: Alex21 »

Hej! Polećcie proszę jakiegoś dobrego specjalistę z okolic Warszawy, który potrafi świetnie kłaść kostkę brukową??
Znacie sklep domek ? :)
endrju1

Re: kostka brukowa

Post autor: endrju1 »

Alex21 pisze:Hej! Polećcie proszę jakiegoś dobrego specjalistę z okolic Warszawy, który potrafi świetnie kłaść kostkę brukową??

Hej :) Ja mogę Ci polecić z czystym sumieniem , gdyz ich oferta jest naprawdę imponująca. Kostka brukowa jest bardzo dobrej jakości, trwała oraz można wybrać różne modele :) Polecam zapoznać się właśnie z tą ofertą :)
malwina09

Post autor: malwina09 »

A gdzie kupiliście kostkę? Wynalazłam Pomtech - to jedna z bardziej chwalonych firm, a ich to mnóstwo wzorów, kolorów i elementów wykończeniowych. Gwarantują i jakość, i wsparcie, a najbardziej podobają i się ceny - konkurencyjne w stosunku do pozostałych na rynku
prawo zus
Irka28
Kontakt:

Post autor: Irka28 »

Z doświadczenia wiem, że ze specjalistami od kostki brukowej różnie bywa. U nas 3 ekipy układały zanim została dobrze położona ;) Także zbierz trochę ofert i porównaj je., bo położenie kostki to dość droga inwestycja.
Najlepsze torebki damskie to takie, które pomieszczą wszystko :) Kocham shopperki!
liuka1992

Post autor: liuka1992 »

Ja raczej nie przepadam za kostką brukową...
Bo szacunek okazuję tym, którzy na niego zasługują, a nie tym, którzy go żądają.
kewlar

Post autor: kewlar »

Na podjazd bardziej chyba praktyczne są płyty ażurowe. Przynajmniej woda ma gdzie uchodzić i żyjątka mają dostęp do powierzchni ;) A na poważnie, to u mnie ta z Pomtechu http://www.pomtech.pl/produkty-plyty-az ... nikowe.htm
sprawdza się idealnie.
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

A może mieszanka mineralno - asfaltowa? Ona także powinna posłużyć konkretnie na stworzenie podjazdu przed domem. Degamex zajmuje się produkcją materiału tego typu, ale również i naprawą dróg. Polecałbym Ci zgłosić się właśnie do nich. :)
cupriak

Post autor: cupriak »

U nas z kolei jest kostka od firmy Ditrich z Pabianic http://www.kostka-ditrich.pl/ i bardzo dobrze się sprawdza. Jest estetyczna i wytrzymała. Ta sama firma kładła nam kostkę, wymyśliliśmy sobie fantazyjny wzór i oni bardzo ładnie go ułożyli, teraz cieszy nasze oczy.
GimliK

Post autor: GimliK »

My mamy kostkę od firmy Kado ze Szczecina i jest fajna, mocna, trwała, nie kruszy się, nie pęka, po prostu kostka dobrej jakości. Oprócz kostki braliśmy od nich też otoczaki do ogrodu. Cenowo bardzo ok.
Paula883

Post autor: Paula883 »

Gdy interesuje Ciebie ten temat to idealnym pomysłem dla Ciebie może być - . Wyjątkową cechą jest porządna jakość i faktycznie dobra zapłata. Jest to dodatkowo ogół kompetentnych i niezawodnych osób, którzy nie rozczarują. Osobiście się już o tym przekonałam.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ