Alex21 pisze:Hej! Polećcie proszę jakiegoś dobrego specjalistę z okolic Warszawy, który potrafi świetnie kłaść kostkę brukową??
Hej Ja mogę Ci polecić z czystym sumieniem , gdyz ich oferta jest naprawdę imponująca. Kostka brukowa jest bardzo dobrej jakości, trwała oraz można wybrać różne modele Polecam zapoznać się właśnie z tą ofertą
A gdzie kupiliście kostkę? Wynalazłam Pomtech - to jedna z bardziej chwalonych firm, a ich to mnóstwo wzorów, kolorów i elementów wykończeniowych. Gwarantują i jakość, i wsparcie, a najbardziej podobają i się ceny - konkurencyjne w stosunku do pozostałych na rynku
Z doświadczenia wiem, że ze specjalistami od kostki brukowej różnie bywa. U nas 3 ekipy układały zanim została dobrze położona Także zbierz trochę ofert i porównaj je., bo położenie kostki to dość droga inwestycja.
Najlepsze torebki damskie to takie, które pomieszczą wszystko Kocham shopperki!
Na podjazd bardziej chyba praktyczne są płyty ażurowe. Przynajmniej woda ma gdzie uchodzić i żyjątka mają dostęp do powierzchni A na poważnie, to u mnie ta z Pomtechu http://www.pomtech.pl/produkty-plyty-az ... nikowe.htm sprawdza się idealnie.
A może mieszanka mineralno - asfaltowa? Ona także powinna posłużyć konkretnie na stworzenie podjazdu przed domem. Degamex zajmuje się produkcją materiału tego typu, ale również i naprawą dróg. Polecałbym Ci zgłosić się właśnie do nich.
U nas z kolei jest kostka od firmy Ditrich z Pabianic http://www.kostka-ditrich.pl/ i bardzo dobrze się sprawdza. Jest estetyczna i wytrzymała. Ta sama firma kładła nam kostkę, wymyśliliśmy sobie fantazyjny wzór i oni bardzo ładnie go ułożyli, teraz cieszy nasze oczy.
My mamy kostkę od firmy Kado ze Szczecina i jest fajna, mocna, trwała, nie kruszy się, nie pęka, po prostu kostka dobrej jakości. Oprócz kostki braliśmy od nich też otoczaki do ogrodu. Cenowo bardzo ok.
Gdy interesuje Ciebie ten temat to idealnym pomysłem dla Ciebie może być - . Wyjątkową cechą jest porządna jakość i faktycznie dobra zapłata. Jest to dodatkowo ogół kompetentnych i niezawodnych osób, którzy nie rozczarują. Osobiście się już o tym przekonałam.