kredyt gotówkowy

Gdzie najkorzystniejsze oprocentowanie? W którym banku opłaca się wziąć kredyt na inwestycje.
endrju1

kredyt gotówkowy

Post autor: endrju1 »

mam takie pytanie - jak uważacie, czy warto jest brać kredyt już na samym początku rozwoju firmy? Prowadzę niewielką knajpkę i zastanawiam sie, czy poczekać, aż firma się rowinie i wtedy zainwetsować w rozwój czy już teraz pchać się w kredyt. Prosze o pomoc bardziej doświadczonych. Czytałam i zastanawiam się nad Alior Bankiem . Co radzicie ? Byłabym bardzo wdzięczny za pomoc.
agatka

Re: kredyt gotówkowy

Post autor: agatka »

Spokojnie możesz zastanowić sie nad wzięciem na początku działalności. Kasa zawsze się przyda, najwyżej jej nie wydasz i pożyczke będziesz spłacał z tego, co nie wykorzystasz.
atama

Post autor: atama »

A ja po własnych przeżyciach z kredytem, zdecydowałam się na kredyt we frankach, uważam że warto dokładnie się zastanowić przed podjęciem decyzji. A wszystko po to aby uniknąć stresu w przyszłości, ja swojego pozbywam się dzięki pomocy firmy Auxilia która pomaga mi odzyskać nadpłacone raty a co za tym idzie zmniejszyć kwotę kredytu.
OndajOn

Post autor: OndajOn »

Też trzeba wziąć pod uwagę, że może coś się wydarzyć i nie będziemy w stanie spłacać na czas. Wówczas taka konsolidacja pożyczek pozabankowych Łódź to jak najbardziej rozsądne rozwiązanie
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ