Kredyt na mieszkanie

Gdzie najkorzystniejsze oprocentowanie? W którym banku opłaca się wziąć kredyt na inwestycje.
endrju1

Kredyt na mieszkanie

Post autor: endrju1 »

Jeśłi chcesz wziąc kredyt na nieruchomośc zapoznaj się z bardzo wiele ofert bankowych, możliwość porównania oprocentownia i wiele innych, to wszytsko dla Twojego dobra abyś nigdy nie czuł się oszukany
aleks454
Kontakt:

Re: Kredyt na mieszkanie

Post autor: aleks454 »

Kupno mieszkania to wazna dcyzja w zyciu kazdego . Jest to spory wydatek , dlatego trzeba tę decyzje dobrze przemyslec. Ze swojej strony chciałbym Wam polecic http://ronson.pl/tips/dlaczego-warto-wy ... weloperem/ , poniewaz uwazam ze maja bardzo dobre oferty mieszkan. Pomagają rowniez z kredytami na mieszkanie.
lerbenz

Post autor: lerbenz »

Konsolidacja bez prowizji jest w https://plusbank.pl/oferta-dla-ciebie/k ... olidacyjny, tam masz elastyczny okres kredytu do 120 miesięcy, co daje aż 10 lat i do 150tys złotych.
arek556091
Kontakt:

Post autor: arek556091 »

Teraz chyba bardzo dużo osób bierze kredyt na mieszkanie.

Post autor: rapfansa »

Warto również podkreślić, iż te są warte uwagi :) Mają całkiem sporo ciekawych ofert i propozycji :)
Albowiem tam, gdzie już nie ma nadziei, pozostaje jeszcze śpiew
Paula883

Post autor: Paula883 »

Postanowiłam wziąć kredyt, bo znalazłam . Bardzo spodobała mi się ta lokalizacja i ceny mieszkań też są w przystępnych cenach. Całkiem poważnie zaczynam rozważać zakup mieszkania.
qbis88

Post autor: qbis88 »

Chyba poczekam na spadek:D
danielek443

Post autor: danielek443 »

Ostatnio widziałem informację że dwa miliony polaków ma kredyt na mieszkanie. Dla mnie to chore.

Post autor: calis »

Mieszkania tańsze nie będę więc czekanie oznacza wyższą cenę. Wziąłem kredyt mieszkaniowy w banku Raiffeisen i mimo że jeszcze sporo lat będę się z nim borykał to dzisiaj ze śpiewem na ustach mogę powiedzieć, że "mój jest ten kawałek podłogi'" :D
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ