Wybór jest bardzo duży. Sprawdź wszystkie opcje. Możesz też przejrzeć typowe kredytowe fora. W tym temacie ludzie dzielą się swoimi spostrzeżeniami: http://www.comperia.pl/forum/kredyty/72 ... ochod.html. Może te porady będą pomocne.
Jeśli chodzi o kredyty gotówkowe, również na dowolny cel to wiem, że jest tutaj - ciekawy poradnik jaki kredyt lub pożyczkę wybrać. Teraz najlepiej z banków wypada Alior oraz BNP.
Nie zwlekaj zbyt długo. Naprawdę warto mieć dzisiaj własny samochód. Zwłaszcza wówczas, gdy prowadzimy własny biznes. To jeden z "elementów" profesjonalnego wizerunku.
najlepiej to chyba jest porównać oferty różnych firm, ja bym zajrzała do jakiegoś rankingu np. masz obiektywne informacje i możesz wybrać najlepszą ofertę dla siebie
Forum comperia ma dobrą porównywarkę kredytów, ale generalnie to warto sprawdzać sobie oferty u dealerów, u których chce się kupić auto (nowe czy używane). Jak ktoś poszukuje to polecam Hondę Plaza z Warszawy, mają bardzo dobry dział kredytowy, a z używanych aut można wyhaczyć nie tylko Hondę.
A może są bardzo dobre o tym banku więc może tam zdecydujesz się na kredyt? Sama mam tam konto i jestem zadowolona. Ogólnie najpierw możesz się zapytać o warunki kredytu w Twoim banku a dopiero potem porównuj je z innymi bankami. Czasami mają fajne oferty dla swoich klientów z których warto skorzystać.