Kupię pomysł na biznes do 100 tysięcy

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
Michał2030

Kupię pomysł na biznes do 100 tysięcy

Post autor: Michał2030 »

Witajcie,

Kupię pomysł na KAŻDY biznes, z początkowym wkładem do max. 100 tysięcy.
Wiem, że to spora suma, ale zapewniam was, że nie o chwalenie się tutaj na forum mi chodzi.

Nie zależy mi na dokładnej branży. Może być to dany interes wszędzie. Ważne, aby nie był głupi i był rentowny.

Stopa zwrotu w pierwszych latach też nie musi być wielka. Mogę wejść jako współwłaściciel.

Chciałbym poprosić Was o informację, nie żądam teraz biznesplanów. To później i za pieniądze.

Pozdrawiam 8-)
aisha

Re: Kupię pomysł na biznes do 100 tysięcy

Post autor: aisha »

Rozpocznij swoją podróż w świat zapachu - zostań naszym partnerem

ZOSTAŃ NASZYM PARTNEREM DYSTRYBUCYJNYM

Marketing zapachowy to świetny pomysł na nowy biznes lub rozszerzenie działalności istniejącej firmy.

Krajowy lider w rozwoju i wdrażaniu innowacyjnych technologii i rozwiązań z zakresu Aromamarketingu, aromatyzacji i neutralizacji zapachów ma przyjemność poinformować o uruchomieniu sieci regionalnych dystrybutorów.

W związku z ciągłą rozbudową sieci, w chwili obecnej poszukujemy nowych partnerów biznesowych!
Aromamarketing to świetny pomysł na nowy biznes lub rozszerzenie działalności istniejącej firmy.

Zapewniamy pełne wsparcie merytoryczne i techniczne oraz szkolenia.

Osoby zainteresowane współpracą, prosimy o kontakt z biurem tel 22 266 0 366 lub e-mail. [email protected]
wm95

Post autor: wm95 »

Mieszkanie kup i wynajmij studentom ;)
anpro-studio.pl - Fotograf Piotrków Trybunalski
endmar.com.pl - Warsztat samochodowy Siemianowice
janekroz

Post autor: janekroz »

Tak jak przedmówca, polecam kupić mieszkanie i wynajmować. Nie tylko studentom, ale również rodzinom - to pewniejsze osoby, nie będą wynajmować mieszkania tylko na okres studiów, bo rodzina chce na stałe. Polecam zajrzeć na http://www.vivainvest.pl/ i tam poszukać fajnego mieszkanka dla siebie, podobno są w fajnych lokalizacjach, niskie ceny i przede wszystkim nowe - a takie zdecydowanie łatwiej wynająć:)
szczawik

Post autor: szczawik »

Ciekawe pomysły ;)
Każde słowo jest jak niepotrzebna plama na ciszy i nicości.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ