-
Bizland.pl
- Katalog firm i portal biznesowy
Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Jeśli masz pieniądze, i jeśli nie masz innych pomysłów, i chcesz je bezpiecznie zainwestować, to jest to dobry pomysł, sam mam taki cel aby w przyszłości bez względu na inne interesy mieć kilka mieszkań/lokali pod wynajem i czerpać z nich stały, pasywny dochód.
Jest mniej więcej tak jak piszesz.W jaki sposób się przejechałeś na lokacie?
Bo właśnie z drugiej strony kupując za np. 300tys mieszkanie pod wynajem, zarobimy z wynajmu miej więcej tyle co można dostać z dobrej lokaty (przy tej kwocie można z bankiem ponegocjować oprocentowanie).
Miałem nazwijmy to swój bank w którym trzymałem oszczędności większej części mojego życia, miałem swojego osobistego doradcę, który także przez dłuższy czas namawiał mnie na przeróżne lokaty.
Po długiej, podkreślam, długiej analizie przedstawionych lokat, wszystkich za i przeciw mimo wszystko byłem negatywnie do tego nastawiony.
Kiedyś byłem w banku przelać pieniądze na inne konto, otrzymałem propozycję lokaty z super oprocentowaniem i w ogóle.
Gwarantowano zysk i wogóle. Po niespełna kilka miesiącach od tego, sprawdzając jak sprawa z lokatą, okazało się że nie ma żadnych odsetek - po prostu byłem stratny dużo pieniędzy, które mogłem w tym czasie tymi pieniędzmi zarobić.Mimo to, tak jak pisałem, inwestycja w nieruchomości to dobry pomysł
Jedna z lepszych jaką obecnie mam, jednak teraz dylemat czy nowe mieszkanie deweloperskie czy jakieś używane w kamienicy i remont ?
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość