-
Bizland.pl
- Katalog firm i portal biznesowy
Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Biznesforum pisze:całkiem fajne, na początku myślałem, że zapłata odbywa się poprzez sms premium (a to by było nie fajne, bo za dużo z tego biorą operatorzy) ale samo zamawianie przez sms jest OK
Samo zamawianie przez sms jest dość proste i szybkie, a sms kosztuje 61 groszy brutto, chyba całkiem atrakcyjna stawka. Ciekawe jak się rozwinie ta usługa
Tom_asz pisze:no mysle ze rozwoj zalezy glownie od nas, obiorców potencjalnych klientow... a opinie o tej usludze moga byc rozne wiec roznie moze potoczyc sie jej rozwoj
a właśnie niedawno znów wpadła mi w oko reklama one step, tym razem widziałam jak reklamowali się z możliwością nabycia u nich płyty radia zet, wydanie 2009. Myślicie, że fakt nawiązywania współpracy na większą skalę i robienia szumu medialnego przyczynia się do ich rozwoju?
Nie mniej jednak coraz więcej moich znajomych zaczyna korzystać z ich usługi
Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość