Myślcie, że wysłanie kwiatów do kontrahenta w ramach podziękowań za coś jest dobrym rozwiązaniem? Słyszałam, że niektóre firmy robią tak przy jakichś mega specjalnych okazjach. Nawet już znalazłam kwiaciarnię, przez którą mogłabym ewentualnie te kwiaty wysłać (http://www.laflora.pl/), ale mam jednak pewne wątpliwości - jak to będzie wyglądać?
Moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł. Dzisiaj wiele osób zapomina jak wiele może zdziałać bukiet kwiatów. Pamiętajcie że kwiaty to nie tylko dobry pomysł na rocznicę i święta. Ja osobiście kupuję kwiaty tutaj: .
Innowacyjność w biznesie na Innopena.pl chorarsis.pl
to zależy za co i jakie są stosunki między tymi firmami. generalnie ciężko powiedzieć bo np. większe firmy, musiałyby non stop wysyłać kwiaty w ramach jakiś podziękowań a to troszkę bezsensowne jest musisz indywidualnie wyczuć
Ciekawy pomysł, i raczej nie praktykowany w szerszej kulturze biznesowej. Nie jestem do końca przekonany czy wypaliłby on faktycznie jako dobry sposób utrzymywania kontaktów z klientami. Myślę że kartka okolicznościowa np. na święta jest zdecydowanie lepszym rozwiązaniem.
DC Centrum Sp. z o.o. Tworzymy finansową architekturę Twojej firmy