Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
Poszukiwana: fajna lampa wiszaca do wysokiego wnętrza w hotelowych hall'u (między recepcją a wejściem głównym). Chętnie poznam pomysły rozne, bo nasz klient, któremu będziemy lampę sprowadzać ma milion wizji na raz i ciężko coś pod niego dobrać. Na razie w miarę zadowalają go propozycje : a) (z tym, że ta mogłaby być torchę szersza) albo b)
Podaję, żeby było mniej więcej wiadomo jakiej stylistyki szukamy. Dobre rady/ adresy podobne mile widziane.
Też swego czasu poszukiwałem czegoś takiego Jest to jedna z tych która stanowi podstawowy element wyposażenia mieszkania, domu czy biura. Dlatego należy się poważnie zastanowić przed ostatecznym wyborem.
Mi od dawna marzy się w biurze taka lampa Niestety biuro jest urządzone w nowoczesnym stylu i lampa nie będzie pasowała:/ Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze w tym miesiącu zrobić remont i urządzić swój kąt pracy po swojemu bo nie ukrywam, że strasznie mi się pracuje w miejscu, które mi się nie podoba.
A może takie https://www.kopalniaswiatla.pl/lampy-wiszace,293.html wydaję mi się, że któraś z nich będzie idealnie pasować. Taka lampa nowoczesna wisząca powinna być mocnym punktem aranżacji.
Zerknij sobie tutaj: Mają tam mnóstwo lamp wiszących- na pewno wybierzesz kolor i wzór odpowiedni do Twojego wysokiego wnętrza. Ten sklep z oświetleniem ma spory wybór.
Niedawno urządziliśmy z żoną nasze nowe mieszkanie. Uparła się, że chce mieć w nim dużo światła. Byłem sceptyczny, ale w końcu się zgodziłem na zakup większej ilości lamp stojących i wiszących. Naprawdę polecam . Są bardzo stylowe i solidnie wykonane.
Polecam meble i lampy włoskiej marki Casa di Lusso. Są bardzo designerskie i moim zdaniem nadają się bardziej do nowoczesnych wnętrz ale najlepiej oceńcie sami Obecnie wiele modeli lamp jest na promocji, warto skorzystać
Wybór odpowiednich lamp jest bardzo ważny, ponieważ wieczorem muszą nam dobrze oświetlać całą przestrzeń albo wybrane miejsca. Z lamp wiszących polecam taką: http://zoomroom.pl/lampa-dek-51-biala-5300065. Doskonale sprawdzi się w każdym wnętrzu. Ja mam taką w salonie.