Lampa wisząca do wysokiego wnętrza

Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
Kocica

Lampa wisząca do wysokiego wnętrza

Post autor: Kocica »

Poszukiwana: fajna lampa wiszaca do wysokiego wnętrza w hotelowych hall'u (między recepcją a wejściem głównym).
Chętnie poznam pomysły rozne, bo nasz klient, któremu będziemy lampę sprowadzać ma milion wizji na raz i ciężko coś pod niego dobrać.
Na razie w miarę zadowalają go propozycje :
a) (z tym, że ta mogłaby być torchę szersza)
albo b)

Podaję, żeby było mniej więcej wiadomo jakiej stylistyki szukamy.
Dobre rady/ adresy podobne mile widziane.
smyk

Re: Lampa wisząca do wysokiego wnętrza

Post autor: smyk »

Też swego czasu poszukiwałem czegoś takiego Jest to jedna z tych która stanowi podstawowy element wyposażenia mieszkania, domu czy biura. Dlatego należy się poważnie zastanowić przed ostatecznym wyborem.
Obamka

Post autor: Obamka »

Interesują Cię ? Ostatnio kupowaliśmy lampy kinkiety w sieci, ale nie były takie drogie jak te, które wskazałaś. Nie lepiej kupić coś tańszego?
"Jest Alternatywa na - Raje Podatkowe"
zlosliwiec8

Post autor: zlosliwiec8 »

Mi od dawna marzy się w biurze taka lampa Niestety biuro jest urządzone w nowoczesnym stylu i lampa nie będzie pasowała:/ Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze w tym miesiącu zrobić remont i urządzić swój kąt pracy po swojemu bo nie ukrywam, że strasznie mi się pracuje w miejscu, które mi się nie podoba.
valentyn

Post autor: valentyn »

A może takie https://www.kopalniaswiatla.pl/lampy-wiszace,293.html wydaję mi się, że któraś z nich będzie idealnie pasować. Taka lampa nowoczesna wisząca powinna być mocnym punktem aranżacji.
Piaskowa

Post autor: Piaskowa »

Zerknij sobie tutaj: Mają tam mnóstwo lamp wiszących- na pewno wybierzesz kolor i wzór odpowiedni do Twojego wysokiego wnętrza. Ten sklep z oświetleniem ma spory wybór.
martin

Post autor: martin »

Niedawno urządziliśmy z żoną nasze nowe mieszkanie. Uparła się, że chce mieć w nim dużo światła. Byłem sceptyczny, ale w końcu się zgodziłem na zakup większej ilości lamp stojących i wiszących. Naprawdę polecam . Są bardzo stylowe i solidnie wykonane.
bizon

Post autor: bizon »

Polecam meble i lampy włoskiej marki Casa di Lusso. Są bardzo designerskie i moim zdaniem nadają się bardziej do nowoczesnych wnętrz ale najlepiej oceńcie sami :) Obecnie wiele modeli lamp jest na promocji, warto skorzystać :)
betilaja24

Post autor: betilaja24 »

Wybór odpowiednich lamp jest bardzo ważny, ponieważ wieczorem muszą nam dobrze oświetlać całą przestrzeń albo wybrane miejsca. Z lamp wiszących polecam taką: http://zoomroom.pl/lampa-dek-51-biala-5300065. Doskonale sprawdzi się w każdym wnętrzu. Ja mam taką w salonie.
Szolausiana

Post autor: Szolausiana »

super lampy można znaleźć na sprawdź
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ