Lampy solarne

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Mercus

Lampy solarne

Post autor: Mercus »

Chciałbym się Was zapytać, czy mieliście możliwość korzystać z lamp solarnych, takich jak czasami widuje się np. gdzieś na ulicach, coś takiego jak można tutaj naleźć ? Przyszło mi do głowy, żeby na działce w dwóch miejscach postawić lampy stylizowane na takie z lat 20, jednak mam problem z podłączeniem do nich prądu, więc idealnie sprawdziłąby się taka lampa solarna . Rozumiem, że cały dzień się ona naświetla a wieczorem automatycznie zaczyna świecić. Interesuje mnie natomiast, czy jest to takie światło, że można np. poczytać książkę pod tą lampą oraz na jak długo starczy jedno takie załadowanie? Czy nawet w zimę, kiedy słońca jest niewiele, to lampy świecą odpowiednio jasno?
maxm

Re: Lampy solarne

Post autor: maxm »

Miałem kiedyś takie w ogrodzie, zupełnie tanie z jednego z wielkich marketów budowlanych i sprawdzały się. Niewielki wydatek, a ogród fajnie wygląda.
lampki stołowe http://www.jabglass.pl
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ