Witam Tak jak w temacie - co jest lepsze wg Was? Laptop czy PC? Co byście wybrali? Zapraszam do dyskusji. ______________________________ Rewelacyjne, tanie i profesjonalne
Zależy jak chcesz ten sprzęt użytkować. Ja zdecydowanie wybrałbym mimo wszystko laptopa. Ze wzgledu na to, że mogę sie z nim przemieszczać. Ale jestem ciekaw opinii innych osób.
Oba mają swoje lepsze i słabsze strony, tak więc jak już wyżej wspomniano wszystko zależy od sposobu użytkowania. Ja osobiście mam laptopa i nie zamieniłbym go na PC, bo nie potrzebuję nic lepszego.Laptop dla mnie do pracy i rozrywki jest wystarczającym sprzętem.
Zdecydowanie laptop. Jest lekki i mobilny. Poza tym w obecnym czasie dobre laptopy są niewiele droższe od pecetów a ciągną o wiele mniej energii. W codziennym użytkowaniu nie jest też potrzebna nie wiadomo jak dobra karta graficzna. Nie skorzystamy z całych jej możliwości, chyba że zajmujemy się zawodowo grafiką _______________________________________________________________________________________________________________________