Potrzebujemy samochodu do działalności, ale na chwilę obecną, nie jesteśmy w stanie zapewnić wkładu własnego. Czy gdziekolwiek w takim przypadku możemy liczyć na uzyskanie finansowania leasingowego? Jeśli tak, to gdzie i na jakich warunkach? W dwóch bankach dostaliśmy negatywną odpowiedź.
Daję ci od razu bezpośrednie namiary na firmę leasingową - leasing24.poznan.pl Albo dźwoń, albo puść wniosek online i niech ci coś zaoferują. Ogólnie kilka znajomych firm puszczało do nich te wnioski i każdy finansowanie otrzymał Nie widzę podstaw, żeby u was było inaczej, no chyba że w jakiś sposób mocno namieszaliście.
Dzwoniłem tam... Sądząc po tym, co usłyszałem, to nich chyba żadne parametry klienta go nie przekreślają. Wspominali o negatywnym BIK, braku dochodów... Ciekawe jak to możliwe... Wniosek do nich puściłem, a teraz już czekam na konkretną ofertę. Sam jestem ciekawy. Bo skoro biorą pod uwagę mocno ryzykownych klientów, to koszty powinny być znaczne.
bardzo fajne produkty bankowe dla firm ma zwłaszcza jeśli o nowe firmy chodzi, kredyt możesz dostać nawet w pierwszym dniu działalności firmy i to całkiem spore pieniądze. Warto się zainteresować tym. takie decyzje trzeba dobrze przemyśleć.
Z tego co się orientuję to platforma finansowa ma leasing bez wkładu finansowego także może popytaj tam, zerknij na ich stronę www. Warunki leasingu mają świetne zdecydowanie polecam
Leasing to jest bardzo dobry pomysł, szczególnie jeśli chodzi o samochód. Spłacasz tylko to co "pozyczasz" bez ukrytych kosztów, a potem samochód staje się twoją własnością. Mało osób o tym wie, a szkoda. Spróbuj wypełnić wniosek na: i poczekaj az konsultant do ciebie oddzwoni.
Jeśli o leasing chodzi to warto się zapoznać najpierw dobrze zastanowić. Dlatego polecam ci sprawdzić platformę finansową. Wniosek mozna złozyć online i poczekać na telefon od konsultanta i wtedy porozmawiać o szczegółach oraz o miesięcznych ratach.