Liceum dla dorosłych

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
bask

Liceum dla dorosłych

Post autor: bask »

Ostatnio coraz częściej myślę o nadrobieniu wykształcenia z dawnych lat w ten sposób. Czy ktoś was ma jakieś zdanie? Może ktoś robił takie liceum albo robi? :) Każda informacja na wagę złota!
kartonka

Re: Liceum dla dorosłych

Post autor: kartonka »

Ja robiłam takie liceum we Wrocławiu na Kreatoredukacji. Tutaj masz link więc poczytaj sobie co i jak http://www.kreatoredukacja.pl/
Generalnie jestem bardzo zadowolona. Matura nadrobiona i samoocena od razu 100 stopni do góry :) bardzo sympatyczna kadra pedagogiczna :)
Unima

Post autor: Unima »

Też nadrabiałam wykształcenie w Kreatoredukacji. Wspomnienia bardzo miło a co najważniejsze pomogło mi to w awansie w pracy (taki miałam warunek przedstawiony od szefa) Fajnie można pogodzić naukę tam z praca i życiem osobistym bo rozpiskę planu zajęć masz na cały semestr itp :)
smutaska

Post autor: smutaska »

Ja kończę liceum dla pracujących, szykuje się do matury. Znalazłam bardzo fajną ofertę Sa tu nie tylko podręczniki ale i repetytoria maturalne. Nie są to zwykle podręczniki szkolne, a książki pomagające przygotować się do zdania matury.
Antoni34

Post autor: Antoni34 »

Wiecie czy można gdzieś taniej kupić książkę ""?
danny4231

Post autor: danny4231 »

macie do polecenia jakieś liceum dla dorosłych w warszawie? interesuje mnie nauka w trybie zaocznym.
dona3

Post autor: dona3 »

Ja uczęszczałam w trybie stacjonarnym do liceum ogolnoksztalcacego dla doroslych w CKU1 . Prowadzą również zajęcia zaoczne, czyli takie które Cię interesują! Tam udało mi się w pełni zgłębić wiedzę a co najważniejsze znaleźć pracę!
Antoni34

Post autor: Antoni34 »

Ja kupuję tanio podręczniki dla córki. Ostatnio jej kupiłem Tak, zdam! Egzamin ósmoklasisty 2019. Język polski. Repetytorium
wamies

Post autor: wamies »

Jeżeli chcielibyście skorzystać z pomocy w osiągnięciu lepszych wyników na egzaminie maturalnym to warto skorzystać z pomocy https://szkolamaturzystow.pl/.
stoperek

Post autor: stoperek »

Jakiś czas temu na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego kliknij w ten w ten odnośnik. https://katalogs.net.pl/pozycjonowanie-a-marketing/
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ