Lokata Getin Banku na 7.5%

Lokaty i konta oszczędnościowe, które mają najlepsze oprocentowanie, z których można wybrać środki przed czasem bez utraty odsetek.
barbara.malanowska1

Lokata Getin Banku na 7.5%

Post autor: barbara.malanowska1 »

Ostatnio szperałam w lokatach i znalazłam ofertę Getin Banku na 7.5% na 2 miesiące. Znacie jakieś lepsze na chwilę obecną bez konieczności zakładania konta?
Lokaty bankowe - bieżąca aktualizacja najatrakcyjniejszych lokat
Dyskutant

Re: Lokata Getin Banku na 7.5%

Post autor: Dyskutant »

W idea banku masz też 7,5% ale na 1 miesiąc.
aisha

Post autor: aisha »

Szkoda, że banki już nie oferują tak wysokiego oprocentowania. Większość daje max 4% i to jeszcze z oprocentowaniem zmiennym. Chyba jedynie skok wołomin od czasu do czasu wprowadza na rynek coś konkretnego. Np teraz do 31 lipca można założyć u nich lokatę na piątkę ze stałym oprocentowaniem 5,5%. Wpłata minimalna to bodajże 10 tysięcy.
balladyna

Post autor: balladyna »

Teraz już nie ma takich lokat, bo stopy procentowe są za niskie, ale na pewno warto porównać oferty różnych banków. Ja zaglądam do takich rankingów najczęściej: http://www.finmarket.pl/finanse/lokaty i głównie na ich podstawie wybieram produkty.
aisha

Post autor: aisha »

Nie... no aż takiego oprocentowania nie ma. W getin banku najwyższe oprocentowanie na lokacie wynosi 4% i to jest jeden z banków które wiodą prym jeśli chodzi o wysokość % na lokacie. Zastanów się jeszcze czy chcesz wrzucać kasę na lokate i zarobić grosze. Może lepszą opcją byłby fundusz inwestycyjny? Poczytaj sobie trochę czym różni się lokata od funduszu http://direct.money.pl/artykuly/inwesty ... 73594.html Ja wybrałam fundusz i póki co nie żałuję.
mkudawa82
Kontakt:

Post autor: mkudawa82 »

aisha pisze:Nie... no aż takiego oprocentowania nie ma. W getin banku najwyższe oprocentowanie na lokacie wynosi 4% i to jest jeden z banków które wiodą prym jeśli chodzi o wysokość % na lokacie. Zastanów się jeszcze czy chcesz wrzucać kasę na lokate i zarobić grosze. Może lepszą opcją byłby fundusz inwestycyjny? Poczytaj sobie trochę czym różni się lokata od funduszu http://direct.money.pl/artykuly/inwesty ... 73594.html Ja wybrałam fundusz i póki co nie żałuję.

Też mi się wydaje, że na żadnej lokacie kokosów się nie zbije, niezależnie od banku. Fundusz jest już dużo bardziej lukratywną opcją.
Pretty Womans from your town
charlize91

Post autor: charlize91 »

Dzięki :) Nieźle, przyda się ;)
Nie daj się omamić!
dioda191

Post autor: dioda191 »

Wygląda na super ofertę :D
Ranking OC
Nagadzo

Post autor: Nagadzo »

nie wpadłam w zachwyt, powiem szczerze :P łapcie lokaty terminowe kalkulator w eurobanku https://www.eurobank.pl/produkty,oszcze ... tml#lokaty tu widzę większy sens w zdecydowaniu się na lokatę. obliczyłam że zarobię na tym fajne pieniążki :)
Aledos

Post autor: Aledos »

No to raczej nie jest stawka na rok, to by było zbyt piękne.
druk ulotek profesjonalny
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ