Meble dla dziecka

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
olciak87

Meble dla dziecka

Post autor: olciak87 »

Sklep internetowy oferujący szeroki wybór mebli do pokoju zarówno dla niemowlaków jaki i starszych dzieci. Oprócz mebli w ofercie można zaleście również inne ciekawe dodatki. Zapraszamy: http://www.mebledladziecka.com.pl .
andrzej83x

Re: Meble dla dziecka

Post autor: andrzej83x »

Polecam również . Szeroki wybór.
Analizy finansowe
Kocica

Post autor: Kocica »

Jeśli się nie mylę to fajne mebelki dla dzieci są też w zabawkowym sklepie ,
ja tam osobiście kupuję gry i klocki a nie mebelki ale dział taki kojarzę, więc podrzucam:)
green

Post autor: green »

Widziałam bardzo ładne komody do pokoju dziecięcego w sklepie
kasiazosia

Post autor: kasiazosia »

Najlepsze dla dzieci są meble funkcjonalne i uniwersalne, takie, żeby po 2 latach nie trzeba było wszystkiego wymieniać :) Jak się znudzi kolor, to zawsze można pomalować lub okleić fronty :)
mila

Post autor: mila »

A jakby się jeszcze dało, to fajnie, gdyby były regulowane, żeby np. wysokość nóżek krzeseł i stolika można było dostosowywać do rosnącego dziecka. Tylko - szczerze mówiąc - nie widziałam takich.
apogeum

Post autor: apogeum »

Nie tylko meble są ważne, ja dla swojego syna zaprojektowałem z jego osiągnięciami sportowymi. Polegało to na tym że wysłałem do odpowiedniej firmy jego zdjęcia i odesłali mi gotowy kalendarz. Wygląda on bardzo fajnie;)
lattemacchiato

Post autor: lattemacchiato »

Mnie podobają się pełnowymiarowe meble dla dziecka, które można używać latami i nie trzeba ich wymieniać co kilka lat.
krzysztofol
Kontakt:

Post autor: krzysztofol »

Ja meble dla swojego dziecka zamawiałem w tym miejscu: - mają bardzo duży wybór ciekawych mebli, wszystko bardzo dobrej jakości, świetnie się prezentuje ;) W moim subiektywnym odczuciu wyglądają nawet lepiej niż na zdjęciach.
pepper

Post autor: pepper »

Mi zależało przede wszystkim na meblach dobrej jakości ale w niskiej cenie, dlatego też zamówiłem je w brw. Możecie sobie obejrzeć na przykład jakie komplety mają w dziale z meblami młodzieżowymi: http://www.brw.com.pl/ Moim zdaniem bardzo fajny wybór ciekawych mebelków w dobrych cenach.
Córka posiada zgrabne mebelki w kolorach białym i żółtym. Dobrze czuje się w swoim pokoiku.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ