Meble na wymiar

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
MartaJa

Meble na wymiar

Post autor: MartaJa »

Szukam firm, które zajmują się wykonywaniem mebli na wymiar, ale z takim polotem. Nie chcę, żeby to były zwykłe meble kuchenne, tylko żeby miały wyrazisty charakter. Coś znalazłam tu: - słyszałam sporo dobrego, ale może znacie jeszcze jakieś miejsca, gdzie da się coś takiego załatwić?
Urban30

Re: Meble na wymiar

Post autor: Urban30 »

a ja też zdaje się to firmę aredo co podlinkowałaś kojarzę - chociaż mgliście, ale gdyby to było coś złego, to na pewno pamiętałbym super dobrze he he he
green

Post autor: green »

Bardzo podobają się mi , szkoda tylko że aranżacje które oglądam dotyczą przeważnie dużych kuchni.
wiosna

Post autor: wiosna »

Drewniane kuchnie są świetne, ale ja akurat mam malutką klitkę, więc cokolwiek w niej zrobię będzie wyglądała na zagraconą i nic na to nie poradzę :)
armani

Post autor: armani »

drewniane meble, mm :)
lattemacchiato

Post autor: lattemacchiato »

wiosna pisze:Drewniane kuchnie są świetne, ale ja akurat mam malutką klitkę, więc cokolwiek w niej zrobię będzie wyglądała na zagraconą i nic na to nie poradzę :)

To może białe, z płyty MDF?
bis

Post autor: bis »

Kuchnie na wymiar maja tę zaletę, ze można je dostosować do każdego układu kuchni i zabudować każdą nie wymiarową dziurę. Też skorzystałem z podobnej firmy i jestem zadowolony choć mój portfel znacznie uszczuplał.
krzysztofol
Kontakt:

Post autor: krzysztofol »

Mogę Ci polecić tą ekipę: - meble bardzo ładne, wykonane i zamontowane starannie. Nie mam praktycznie nic do zarzucenia.
Ceny również jak najbardziej w porządku.
apogeum

Post autor: apogeum »

Ja z kolei korzystałem z usług tej firmy: - meble bardzo wysokiej jakości, na zdjęciach na stronie prezentują się dokładnie tak jak wyglądają rzeczywiście. Bardzo trwałe - powinny mi posłużyć przez długie lata.
kolaa

Post autor: kolaa »

. Dzięki tej firmie udało mi się urządzić moją dość nietypową kuchnię .
Jaki wybrać sposób na reklamę internetową - content marketing
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ