Medivita w Warszawie - opinie

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
jojcik

Medivita w Warszawie - opinie

Post autor: jojcik »

Hej wszystkim :) szukam opinii na temat warszawskiej przychodni Medivita. Wiem, ze można u nich zrobić m.in badania medycyny pracy. Korzystał ktoś może ?
evelajna

Re: Medivita w Warszawie - opinie

Post autor: evelajna »

Nie korzystałam sama ale czytałam gdzieś na innym forum, ze u nich takie badania u lekarza medycyny pracy można załatwić nawet online także nie ma nawet potrzeby wychodzenia z domu. Fajne rozwiązanie i duże udogodnienie dla pacjenta.
atama

Post autor: atama »

i dużym atutem tej przychodni są też na pewno terminy, można się umówić na taką konsultację nawet z dnia na dzień. lekarz medycyny pracy jest też okulistą więc zwykle wystarczy tylko 1 wizyta. Sprawnie i bezproblemowo :)
jojcik

wielkie dzięki za odpowiedzi :) w takim razie pozostaje tylko się cieszyć, ze mamy namiar na tak prężnie działającą placówkę :) badania czy to wstępne czy okresowe trzeba robić przecież regularnie.
atama

No pewnie, że tak :) a co już udało Ci się coś załatwić w sprawie badań ?
jojcik

póki co to nie bo jestem obecnie na wyjezdzie wakacyjnym ale po powrocie na pewno zajme sie wszystkimi formalnościami :)
atama

jojcik no to koniecznie daj znać jak już załatwisz wszystko. ja w tym roku nie miałam dłuższych wakacji ale może jesienią uda się wylecieć gdzieś za granicę :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ