Menadżer sportowy - pozyskiwanie sponsorów

Wszystkie inne oferty, ogłoszenia. Bez spamu!
kamco11

Menadżer sportowy - pozyskiwanie sponsorów

Post autor: kamco11 »

Witam
Jestem byłym zawodnikiem wyścigów motocyklowych. Aktualnie po kilku latach przerwy chciałbym powrócić do tego sportu.
Posiadam cały niezbędny sprzęt, tj. motocykl przygotowany do startów, pełen ubiór torowy, sprzęt i zaplecze serwisowe.
Poszukuję menadżera który pomógłby mi w powrocie do tego sportu, zająłby się kreowaniem wizerunku oraz skoncentrował na rozwoju mojej kariery.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy [email protected] lub telefoniczny 794-978-011.
Poproszę również o ewentualne wskazówki dotyczące tego tematu.
Pozdrawiam
arekk

Re: Menadżer sportowy - pozyskiwanie sponsorów

Post autor: arekk »

Jeśli szukacie solidnego serwisu motocyklowego, to możecie zajrzeć do . Uważam, że miejsce godne polecenia, również jeśli chodzi o naprawy powypadkowe motocykli.
Alan513

Re: Menadżer sportowy - pozyskiwanie sponsorów

Post autor: Alan513 »

Moto obroty to sklep, który zajmuje się handlem częścmi z branży motoryzacyjnej, głównie akcesoriów do motorów. W swojej ofercie posiadamy części do wielu typów motorów, interkomy, specjalistyczny ubiór, oleje i inne. Wszystkie udostępniane przez Nas przedmioty mają gwarancję oraz pochodzą z legalnego źródła. Nasz sklep znajduje się w Poznaniu przy ulicyObornickiej 263. Więcej informacji na stronie www.moto-obroty.pl lub pod numerem 510 068 534.
Moto-Obroty.pl
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ