Witam. szukam osoby, która pomogłaby mi odnieść sukces w biznesie. Prowadzę działalność od kilku lat, ale nie potrafię osiągnąć oczekiewanych przeze mnie wyników. Czy macie informacje, gdzie mógłbym znaleźć taką osobę? pozdrawiam Tomek
Szukam osoby, która pomoże mi rozwinąć biznes. Chciałbym założyć spółkę (na razie mam działalność) i zwiększyć kilkakrotnie swoje obroty a na ten moment samemu nie jestem w stanie tego zrobić. Zajmuję się branżą finansową, ale biorę pod uwagę zmianę branży.
Brałeś pod uwagę aniołów biznesu ?, Jeśli zmiana branży to na jaką usługi/produkcja ? Na co bardziej ukierunkowana?. Musisz bardziej sprecyzować czego tak naprawdę chcesz.
Gdybym miał wybierać, to pozostałbym w tej branży, w której działam teraz. Jeżeli jednak miałbym ją zmienić, to myślę o branży szkoleniowej albo (i) telekomunikacji.
Szkoleniowa branża jest dobra jeśli jesteś b. dobrym szkoleniowcem, a telekomunikacja co konkretnie jakieś techniczne sprawy, IT ?, myślę że na to jest popyt
A te szkolenia to z jakiejś konkretnej dziedziny? Ja myślę, że to jest dobra ścieżka, rynek wymaga ciągłe doszkalania się i poszerzania umiejętności i bardzo wiele osób odbywa w związku z tym różne szkolenia i kursy.