Moj blog - dekoracja wnetrz

W tym miejscu możesz napisać o swojej firmie, oraz podać adres firmowej strony www.
aniamroz79

Moj blog - dekoracja wnetrz

Post autor: aniamroz79 »

Cześć. Niedawno utworzyłem swojego pierwszego bloga. Tematyka bloga to projektowanie i wystrój pomieszczeń. Na swojej stronie internetowej chcę podejść do kwestii mebli i projektowania wnętrz, w trochę odmienny sposób niż na podobnych stronach o tej tematyce. Zapraszam wszystkich na i mam nadzieję, iż informacje tam zawarte okażą się dla was interesujące.
Obon03

Re: Moj blog - dekoracja wnetrz

Post autor: Obon03 »

Ja się niestety kompletnie na tym nie znam... Lepiej w takich sprawach odezwać się do specjalisty...
Dopóki tylko moje serce będzie bić, ty nie przestaniesz w nim żyć
Kraupe

Post autor: Kraupe »

Jeśli chodzi o projektowanie wnętrz i firmę z okolic Poznania wartą polecenia to sprawdźcie htto://www.kraupestudio.com. Chyba mają też bloga, ale nie sprawdzałem
cxap1

Post autor: cxap1 »

Niestety, ale nie znam się na tym. Dlatego też nie jestem w stanie pomóc...
Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich.
billar

Post autor: billar »

Widziałem Twojego bloga i uważam, że jest bardzo ciekawy. Faktycznie wygląda to zupełnie inaczej, niż na typowych stronach odnośnie designu wnętrz. Mam jednak jedną poradę dla Ciebie: przydałoby się kilka wpisów na temat wykorzystania dywanów w wystroju pomieszczenia. Obecnie wiele osób ma dywany w domu, ale mało kto potrafi je porządnie zagospodarować, przez co są one praktycznie niezauważalne dla gości. Osobiście mam w mieszkaniu kilka dywanów z , ale kompletnie nie mam pomysłu, co z nimi zrobić. Twoje porady na ten temat byłyby ogromną pomocą :) Pozdrawiam!
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ