Jakie rozwiązanie jeśli chodzi o muzykę na wesele jest według was najlepsze? Stawiacie bardziej na zespół i muzykę na żywo, czy raczej nie? Ja osobiście uważam że to najlepszy pomysł ( i najtańszy). Z zespołami i ich umiejętnościami różnie bywa... Ktoś z Was był na weselu z DJem?
Do mnie również bardziej przemawiają dj. Trzeba się jednak sporo naszukać żeby znaleźć takiego, który grałby fajną muzykę i jednocześnie potrafił zabawić gości.
U nas będzie zespół, sprawdzony i fajny, 2 facetów i jedna babeczka, mają bardzo bogaty repertuar, od starych przebojów po najnowsze hity Myślę, że muzyka grana na żywo jest w przypadku wesela lepsza niż DJ. Aczkolwiek jeśli goście są zabawowi, to nie ma to większego znaczenia
Jeżeli zespół jest sprawdzony, to rzeczywiście jest lepszą opcją, ale bywa tak, że na miejscu okazuje się, że wokalistka fałszuje, a muzycy nie znają nut...
nie przesadzajmy - zespoły weselne teraz są naprawdę profesjonalne - na swoich stronach internetowych zamieszczają pliki mp3 czy video z materiałem z wesela więc nie jest to wybór w ciemno ja jestem właśnie za zespołami - dj jest dla mnie zbyt nowoczesny, nie ma tego typowo weselnego uroku i klimatu
Byłam na czterech weselach w tym roku i to, na którym grał dj było zdecydowanie najfajniejsze. Tym bardziej, że wielu dj'ów robi teraz też za wodzirejów. Tu można sobie zerknąć: . Więc mamy takie dwa w jednym, no i wychodzi taniej niż zespół.