Myjnia dla ciężarówek

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
znawca

Myjnia dla ciężarówek

Post autor: znawca »

Mój szef prosił mnie, abym znalazła dla niego dobrą myjnię dla samochodów ciężarowych w okolicach Słupska. Udało mi się znaleźć i z tego, co czytam to mają bardzo dużą halę, dzięki czemu obsługują różne modele aut ciężarowych. Kompleksowo myją całe auta, komorę ładunkową także dezynfekują. Myślicie, że to dobra opcja?
arekk

Re: Myjnia dla ciężarówek

Post autor: arekk »

Z tego co słyszałem, to skuteczne są myjki parowe. W Fortador dostępna jest taka , która cechuje się dużą mocą i skutecznością, więc uważam że warto zapoznać się z dostępną oferta w tym miejscu.
Pawełdyg

Post autor: Pawełdyg »

A nie lepiej kupić taką myjnie parową jak na przykład mają http://maszynyparowe.com/ ? i wtedy nie wydaje się co chwilę kasy na mycie tylko ma swoje i można uzywać kiedy nam pasuje
danny4231

Post autor: danny4231 »

Zaopatrzenie w myjki ciśnieniowe z pewnością będzie konkretnym i dobrym pomysłem. Mobilna, gorącowodna EHRLE HDE 840-F - 24kW v. PREMIUM z oferty powinna sprawić się idealnie w przypadku myjni dla ciężarówek. Sam opieram się na niej, wybranie tej myjki było doskonałym pomysłem.
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

Zaopatrzenie w myjki ciśnieniowe z pewnością będzie konkretnym i dobrym pomysłem. Mobilna, gorącowodna EHRLE HDE 840-F - 24kW v. PREMIUM z oferty powinna sprawić się idealnie w przypadku myjni dla ciężarówek. Sam opieram się na niej, wybranie tej myjki było doskonałym pomysłem.
tomekB

Post autor: tomekB »

szukam dobrej myjni w Gdańsku, podpowiedzcie
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ