Na co zwrócić uwagę kupując blender?

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
nethigh1983
Kontakt:

Na co zwrócić uwagę kupując blender?

Post autor: nethigh1983 »

Mam w domu mnóstwo przeróżnych urządzeń, jednak wciąż nie mam blendera. Do tej pory korzystałam z odpowiedniej końcówki w moim wieloczynnościowym mikserze, sprawdza się dobrze, ale niestety jest to dosyć uciążliwe, dlatego postanowiłam, że pora na zmianę - czyli trzeba nabyć typowy blender. Czy możecie mi polecić dobre, sprawdzone modele? Na co szczególnie powinnam zwrócić uwagę, aby w pełni cieszyć się z zakupu?
Wioletta

Re: Na co zwrócić uwagę kupując blender?

Post autor: Wioletta »

na pewno ważna jest moc blendera, zbyt słaby nie poradzi sobie z twardszymi rzeczami, na przykład marchewką czy burakiem; dobrze jest też wybrać taki jaki ma wymienne końcówki np. do lodu, do rozdrabniania, do robienia musów, do ubijania piany z białek itp. zwróc też uwagę na pojemność, bo zbyt mała sprawi, że nie będziesz mogła przygotować posiłku ,,na raz"
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ