Najlepsza drukarnia

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
samotna

Najlepsza drukarnia

Post autor: samotna »

Często jestem pytana o drukarnię z którą współpracujemy, ponieważ nasze wizytówki, ulotki czy papier firmowy są wysokiej klasy. Oczywiście pojawiają się też pytania o koszty. No cóż jest to Muszę przyznać, że długo szukałam, aż do nich trafiłam. Ale warto było, bo współpraca układa się znakomicie.
Może wy możecie polecić kogoś z kim się wam dobrze współpracuje i możecie polecić ich usługi?
darek95

Re: Najlepsza drukarnia

Post autor: darek95 »

W tym temacie nie znam nikogo wartego polecenia.
LudwikB

Post autor: LudwikB »

Ja korzystam z http://www.sklepaaprint.com.pl/ / Niedawno robiłem u nich kalendarze i foldery. Jakość druku świetna – szczegóły zachowane, kolory również, cennik bardzo przyzwoity.
biznesmika
Kontakt:

Post autor: biznesmika »

Ja mogę polecić całą serię drukarek Canon Pixma
Biuro rachunkowe Częstochowa
bizz

Post autor: bizz »

Jeśli chodzi o dobrą drukarnię, to warto sprawdzić sobie . Oferta tania i atrakcyjna, dobra jakość druku i szybkie realizacje, więc myślę, że może zainteresować także i was.
paczko39

Post autor: paczko39 »

jeśli chodzi o drukowanie 3D to w Warszawie najlepsze jest pracownia 3D Laboratory . Mają najlepsze ceny na rynku, znają się na rzeczy i produkty zawsze wychodzą dopracowane w każdym calu
Viper

Post autor: Viper »

Najlepiej poczytać opinie i popatrzeć w internecie.
dantukakrysztal

Post autor: dantukakrysztal »

Super, dzięki za wszystkie porady :)
Jeśli przychodzisz więcej niż raz, w jedno miejsce, z tą samą osobą to myślę, że nie możesz już nigdy powiedzieć, że to tylko twoje miejsce.
Kremowy

Post autor: Kremowy »

Czytałem wiele pozytywnych opinii na temat 3ddamix.com. Szukam firmy, która zajmuję się skanowaniem 3D i myślę, że podejmę z nimi współpracę.
arekk

Post autor: arekk »

Ulotki, plakaty i inne materiały reklamowe wydrukujecie również w . Myślę, że oferta jet dobra, więc warto porównać sobie ceny w drukarniach.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ