Najwyżej oprocentowane konto oszczędnościowe

Lokaty i konta oszczędnościowe, które mają najlepsze oprocentowanie, z których można wybrać środki przed czasem bez utraty odsetek.
Dyskutant

Najwyżej oprocentowane konto oszczędnościowe

Post autor: Dyskutant »

Witam
Gdzie takowe konto jest? Tzn. w jakim banku :)
Pozdrawiam!

Zapraszam do skorzystania -
atarnow

Re: Najwyżej oprocentowane konto oszczędnościowe

Post autor: atarnow »

Konto w Deutsche Banku posiada oprocentowanie na 8,1%.
Ranking lokat - zapraszam na stronę, na której znajdują się bieżące rankingi lokat bankowych.
Portal poświęcony lokatom terminowym - analizy, zestawienia, komentarze dotyczące rynku bankowego w Polsce - Lokaty terminowe
Dyskutant

Post autor: Dyskutant »

atarnow pisze:Konto w Deutsche Banku posiada oprocentowanie na 8,1%.
Jakie są warunki takiego konta?

Post autor: aisha »

Moim zdaniem lepsza od kota oszczędnościowego jest lokata. Można na niej więcej zarobić. Z tego co wiem do 31 lipca w skoku wołomin można załozyć lokatę na piątkę z oprocentowaniem stałym 5,5%. Wpłata minimalna wynosi 10 tysięcy, moim zdaniem wcale nie dużo jak na dzisiejsze czasy. Widziałam, że inne banki chcą większych wpłat za takie oprocentowanie.
Francuzik

Post autor: Francuzik »

Konta oszczędnościowe średnio sie opłacają. Ale jak już tak bardzo sie nastawiłeś, to moze zapytaj tutaj http://www.comperia.pl/forum , widziałem ze eksperci, bardzo często sie tam wypowiadają wiec pewnie cos Ci doradzą.
oksana
Kontakt:

Post autor: oksana »

No a sprawdzaliście sobie ofertę tego banku http://www.vwbank.pl/konto-oszczednosciowe.html gdzie proponują wolność oszczędności. Ma wysokie oprocentowanie,dowolne wypłaty + brak zobowiązań i ograniczeń.
zlosliwiec8

Post autor: zlosliwiec8 »

Najwyżej oprocentowane konto oszczędnościowe ma Gtin Bank. Widziałem listę kont na http://direct.money.pl/artykuly/inwesty ... 00000.html Ciekawą ofertę ma też ING ale już z mniejszym %. Ja zastanawiam się nad kontem w getinie bo muszę gdzieś wpłacić oszczędności.
agnesska
Kontakt:

Post autor: agnesska »

a orientuje sie ktoś w jakich bankach jest taka możliwość aby założyc konto oszczednosciowe działające na takiej zasadzie ze gdy placisz za cos np 47,80zł to to Ci zawyża do pelnej liczby i te 2,20 idzie na konto oszczednosciowe i tak sie zbiera coraz wieksza suma... wiem ze mBank mial cos takiego a cos poza nim?
charlize91

Post autor: charlize91 »

Dzięki :) Nieźle, przyda się ;)
Nie daj się omamić!
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ