Kto z Was popija napoje tego typu? Mi się nie raz zdarzy wypić tigera rano jak siedzę do późna w nocy i ledwo daję radę wstać, to szybko mnie stawia do pionu.
Rzeczywiście był czas ze sie popijało jeden za drugim, ale człowiek jednak wyrasta z takich rzeczy jak sie widzi naokolo jak energetyki ogłupiają psychike na dłuzsza mete. Zmeczenie wynika z przepracowania i z osłabienia organizmu, a jesli nie da sie go regenerowac dieta bo nie ma sie na to czasu to zawsze sa jeszcze takie rozwiazania https://www.beautyskin.com.pl/kroplowki-witaminowe/ Na pewno zdrowiej i pewniej niz za pomoca energetykow
Nie no masakra jakaś, czy my w Polsce nie mamy warzyw i owoców, żeby sobie witamin dostarczyć? To ja już wolę energetyki pić do oporu niż jako zdrowy człowiek kroplówkę przyjmować. Bez urazy, to chore.
Akurat jeżeli chodzi o napoje energetyczne to zdecydowanie odradzam, ponieważ w ten sposób niszczysz swoje zdrowie, może lepiej sięgnąć po coś sprawdzonego ja mocna kawa?
Nie mówię żeby pić codziennie ale nie traktuje tego jak jakieś mega zło tak jak zdarza mi się czasami zjeść chipsy czy żelki to i tiger raz na jakiś czas mi nie szkodzi, to mój ratunek na ciężki poranek
Oczywiście, że wszystko jest dla ludzi i ja też przyznaję, że lubię raz na jakiś czas łyknąć energetyka typu tiger. Najcześciej jak jadę autem nocą. Szybko pobudza i mam od razu jasny umysl.