Niesamowicie prosty i skuteczny sposób na kase !!!

Czyli biznes w sieci internetowej.
hasiowr

Niesamowicie prosty i skuteczny sposób na kase !!!

Post autor: hasiowr »

Witam i zapraszam na spam, w dodatku nielegalny - edit admin Poświęć 3 min i zdecyduj czy warto. pozdrawiam ( nie trzeba czekać miesiąc na dochody )
rrhoads

Re: Niesamowicie prosty i skuteczny sposób na kase !!!

Post autor: rrhoads »

Witam,

ja mam nieco dłuższą drogę do zarobienia naprawdę dobrych pieniędzy. Nie mówię, że ktoś za miesiąc dzięki temu zarobi 1000 czy 2000 zł... bo jest to nieprawda ale w przyszłości dzięki temu może zarobić 10, a może i więcej tyś zł.

Recepty na sukces prostej nie ma, ja polecam 1: Ciągłe SZKOLENIA ;)

Opracowałem swego czasu bardzo wszechstronny poradnik z zarządzania, prowadzenia ludzi za sobą, motywacji i wielu innych ważnych aspektów w życiu każdego z nas. Jeśli więc, któraś z podanych rzeczy jest dla was ważna to poświęćcie trochę czasu i zapoznajcie się z tym kursem (dostępnym na stronie Motywacja.tk)

Powodzenia i niech będzie z wami! :)
jackx
Kontakt:

Post autor: jackx »

Coś mi się wydaję, że nie ma skutecznej recepty/poradnika. Najwięcej zależy od nas samych i siły jaka w nas drzemie. Wszystko zależy tylko od tego czy naprawdę chcemy i odważymy się zrobić ten pierwszy mały krok.
Obrazek
http://www.omnihost.pl/
iwonka24l

Post autor: iwonka24l »

Sprawdzałem juz multum różnych e-biznesów, ale nic porządnego nie znalazłem. Zna ktoś jakiś dobry sposób na zarabianie pieniędzy w Internecie?
olapomir

Post autor: olapomir »

Ja się wkręciłam w www.sitetalk.com/stasieek i zarabiam na prowizjach. Na początku miałam mieszane uczucia, ale z czasem stało się to opłacalne. Polecam!
YareckiBiz
Kontakt:

Post autor: YareckiBiz »

hasiowr pisze:Witam i zapraszam na Poświęć 3 min i zdecyduj czy warto. pozdrawiam ( nie trzeba czekać miesiąc na dochody )

Nie polecam nikomu...to jest zwykła piramida finansowa... http://pl.wikipedia.org/wiki/Piramida_finansowa ...płacisz pieniądze a nie ma produktu.To jest jawne nabijanie ludzi w butelkę.

Poza tym nie ma takiego czegoś jak "łatwa kasa". W każdym e-biznesie zanim zaczniesz zarabiać musisz najpierw włożyć sporo pracy.

Pozdrawiam:)
anna.p.

Post autor: anna.p. »

Dziwne jak szukamy mozliwości zarabiania i wkopujemy sie w różne nie sprawdzone rzeczy.
To co piszesz na pewno ważna jest motywacja, chęć działania i założenie ,ze od razu nie zarobisz super zarobków.
Jest to możliwe przy systematycznej ,konsekwentnej pracy,bo zawsze jest praca!
Słyszeliście o wirtualnej hurtowni ,gdzie zarabiasz na tym ,ze kupujesz dla siebie,co chcesz ,ile chcesz , kiedy chcesz?
Wszystko jest skomputeryzowane.
Sposób opiera sie na bardzo prostej zasadzie ,ze każdy z nas jest konsumentem.
To e-biznes,działający na całym swiecie,w Polsce rozwija sie od kilku lat ze względu na rozwój internetu,
Chetnie porozmawiam z Tobą jesli chcesz poznac szczegóły,
[email protected]
skape:anna.pilsniak1
pozdrawiam i życze sukcesów na polu poszukiwań
Reichelt

Nie taki prosty sposób, ale zapraszam :)

Post autor: Reichelt »

Wejdź na moją stronę a dowiesz się, jak możesz zbudować swój profesjonalny biznes na najwyższym poziomie. Będziesz wiedział jak zarabiać pieniądze nie wychodząc z domu. Robimy to mądrze, skutecznie i szybko. Oprócz tego są linki do moich innych stron internetowych, gdzie możesz zapoznać się z moją osobą. Zapraszam!
http://www.pawelreichelt.pl/
Getak.pl

Post autor: Getak.pl »

Nie istnieją niesamowicie proste i skuteczne sposoby na zarobienie poważnych pieniędzy, chyba że znajdziemy na ulicy walizkę pełną dolarów.
Każdy, kto ma własny biznes wie o tym doskonale.
Nie mogę zaproponować gotowej recepty na sukces, ale wiem na pewno, że warto się ogłaszać i zdobywać nowe zlecenia.
Gdybyście szukali specjalistów do swojej firmy lub jeżeli sami szukacie zlecenia w swojej branży to proponuję nowy serwis Getak.pl, w którym zamieszczone są ogłoszenia branżowe zarówno dla zleceniodawców i wykonawców.
Andreo

Post autor: Andreo »

Te wszystkie rzekome proste i skuteczne, błyskawiczne sposoby na zarobienie dużej kasy to pic na wode jednym słowem ;) Owszem - to jest sposób na zarobek, ale dla tych cwaniaków, którzy za tego typu ofertami stoją i zwodzą naiwnych ludzi, którzy łudzą się, że faktycznie można zarobić bez wysiłku... A prawda jest taka, że w tym kraju (i nie tylko w tym) nie ma nic za darmo! Nie da się tak robić, żeby coś zrobić, się nie narobić i jeszcze na tym zarobić :D
Nasiona Marihuany TanieSianie
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ