niewygodny kredyt

Gdzie najkorzystniejsze oprocentowanie? W którym banku opłaca się wziąć kredyt na inwestycje.
wasal

niewygodny kredyt

Post autor: wasal »

Witam mam kredyt we frankach od 2007 roku i przez stałe wahania chf utopiłem już ogromne ilości kasy. Mam szczerze dosyć i poszukuję grupy organizującej się w pozew zbiorowy przeciwko Getin Nobel Bank. Zna ktoś taką?
walet

Re: niewygodny kredyt

Post autor: walet »

Musiałbyś pogrzebać nieco w necie. Akurat ten bank jest często pozywany, więc nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem jakiejś grupy ;). Pozdrawiam.
kroll

Post autor: kroll »

spróbuj dołączyć się do pozwu na http://www.franki.biz/. Pozdrawiam.
aneeetag

Post autor: aneeetag »

Musiałbyś poszperać w internecie. Faktycznie frankowicze mają ciężko, ale nigdy nie bierze się kredytu w innej walucie, niż się zarabia.
POS Group - kasa samoobsługowa
MaciejN

Post autor: MaciejN »

Może założ grupę na fb?
reton12

Post autor: reton12 »

Mnie akurat ten problem dotyczy bezpośrednio i z każdym dniem mam już coraz bardziej dość. Ostatnio znajomy dał mi namiar na Kancelarię Lex, która pomaga w takich kwestiach jak przeliczenie kwoty kredytu po kursie z dnia uruchomienia czy daje gwarancję możliwości dalszej spłaty kredytu w kolejnych latach. Zostawiam kontakt do Pana Pawła Handke [email protected] tel: 728 288 596
oksana
Kontakt:

Post autor: oksana »

Warto poszukać kancelarii, która zajmuje się rozwiązaniem spraw , ponieważ w ten sposób jesteśmy w stanie ustalić postępowanie zgodne z procedurami sądowymi.
dona3

Post autor: dona3 »

W takim razie najrozsądniejszym pomysłem byłoby skorzystanie z usług kancelarii, która udziela pomocy w przypadku kłopotów z kredytem we frankach. Ja na przykład od jakiegoś czas opieram się na usługach . Ich rola polega na próbie unieważnienia zaciągniętych kredytów we frankach. :)
KonstancjaBielik

Post autor: KonstancjaBielik »

Warto zapoznać się z tym artykułem http://lista-firm.com.pl/blog/kredyty-w ... ankowiczow
dona3

Post autor: dona3 »

Jeśli jest to kredyt we Frankach to zachęcam wspólpracę z kancelarią Powoli pomagają nam wstać na nogi wraz z próbami unieważnienia kredytu we frankach. Nigdy bym nie pomyślał, że to będzie tak zły pomysł. Do czasu także mi się wydawało, że nie da rady z tego wyjść a tu miła niespodzianka. :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ