Norwegia

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
tomciak

Norwegia

Post autor: tomciak »

Słyszeliście o portalu pracaidealna.pl ??
Dzownimy do nich, oni tłumaczą nasze CV i wstawiają na norweski portal ogłoszeniowy.
Wszystko jest za darmo, płacimy jedynie za koszt połączenia
nosleep

Re: Norwegia

Post autor: nosleep »

Sam mogę polecić ;) moja żona dzieki nim wyleciałą do pracy do Oslo
babel
Kontakt:

Post autor: babel »

mój kumpel dzownił do nich, po 3 tyg wyleciał do pracy na budowie ;)
ulaula

Post autor: ulaula »

dzieki stronie pracaidealna.pl moja siostra pracuje w Norwegii juz 3 miesiace
Piotrek

Post autor: Piotrek »

To dobra stronka :) pracaidealna.pl ma wiele pozytywych opinii w sieci
amik

Post autor: amik »

Już chyba każdy o niej słyszał. Dużo ludzi pyta o nia na forach, piszą pozytywne rzeczy, a najbardziej chce mi sie śmiac z hejterów :D hehe czepili sie, dla mnie strona pracaidealna.pl to normalna strona, ktoś miał pomysł na biznes i to wykorzystał
kasia1990

Post autor: kasia1990 »

Podobno na stronie pracaidealna.pl można przetłumaczyć swoje CV za darmo - jedynie płacimy za koszt rozmowy, później to nasze CV wędruje do norweskiego portalu, na którym norwescy pracodawcy szukają pracowników, na forach widać że dość sporo osób już skorzystało. Ktoś coś więcej może napisać??
Manna

Post autor: Manna »

Jak interesujecie się kwestią przeprowadzki do Norwegii i pracowania tam, to skontaktujcie sie z firmą norlink. Zajmują się między innymi rozliczeniami podatkowymi :)
Najlepsza cukiernia katowice http://www.lajkonik-pik.pl   - Producent ciast, ciastek, pączków i tortów.
bizz

Post autor: bizz »

O pracy i zarobkach w Norwegii możecie przeczytać na https://ekantor.pl/polacy%E2%80%8B%E2%8 ... %8Boplaca/. Uważam, że jest to naprawdę ciekawy artykuł w tym temacie.
Owelka

Post autor: Owelka »

Taka przeprowadzka do Norwegii to na pewno spore wyzwanie. Sama nie wiem czy zdecydowałabym się na to, jednak podziwiam za odwagę. Skoro piszecie o przeprowadzce to pewnie szukacie odpowiedniej firmy, która pomogłaby uporać się z całym tym transportem mebli, rzeczy itp. Wiem, że na taką międzynarodową skale działa firma TDU. Na stronie znajdziecie wszystkie informacje, okazje, cennik, a także kontakt. Myślę, że się wam przyda, gdy czas wyjazdu będzie już coraz bliżej.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ