Nowa pościel

Dział dla dyskusji nie pasujących do innych działów.
Timus02

Nowa pościel

Post autor: Timus02 »

Jak chcecie ożywić swoją sypialnie, to zdecydowanie powinniście zainwestować w nową pościel np. :)
Można naprawdę odmienić sypialnię :)
OurellQa

Re: Nowa pościel

Post autor: OurellQa »

Ja wolę gładką, bardziej stonowaną pościel. Sypialnia moim zdaniem powinna być minimalistyczna, żeby nie było za dużo bodźców dla organizmu
kobietapracujaca

Post autor: kobietapracujaca »

, poduszki, kołdry to wszystko znajdziesz na pewno w sklepach internetowych. Zazwyczaj jest w nich spory wybór no i o wiele lepsze ceny niż w tych stacjonarnych. Często właśnie szukam takich rzeczy w sklepach internetowych.
Hokus
Kontakt:

Post autor: Hokus »

Jeśli potrzebujecie urządzić sypialnie bądź po prostu kupić łóżko to sugeruję zajrzeć tutaj: http://visby.pl/
Wydaje mi się, że to profesjonaliści jeśli chodzi o łóżka, bo nie ma tam tony innych rzeczy. Rzucę parę przykładów produktowych:

czy chociażby standarwodo . Polecam zajrzeć :D
Nagadzo

Post autor: Nagadzo »

A jaką macie kołdrę? Konkretnie, jakiej wielkości? U mnie jest to . Uwielbiam takie duże kołdry :D
oksana
Kontakt:

Post autor: oksana »

Nowa pościel do nowego łóżka :) Sama uwielbiam spać długo i łóżko to dla mnie najważniejsza część w moim domu. Dlatego też ważne jest dla mnie by posiadać wygodny materac :) Ostatnio zastanawiałam się nad zakupem i wydaje mi się, że jest to super opcja :)
Viper

Post autor: Viper »

Mnie się marzy pościel lniana lub bawełniana.
dantukakrysztal

Post autor: dantukakrysztal »

Wyglądają bardzo interesująco :)
Jeśli przychodzisz więcej niż raz, w jedno miejsce, z tą samą osobą to myślę, że nie możesz już nigdy powiedzieć, że to tylko twoje miejsce.
Adix21

Post autor: Adix21 »

Mi też marzyła się pościel bawełniana i kołdra dobrej jakości i postanowiłem na tym nie oszczędzać. Na dobrym wyspaniu nie ma co oszczędzać. Zakupiłem pościel i kołdrę w sklepie i jest super. Teraz już spię spokojnie.
Konek

Post autor: Konek »

Moim zdaniem w sklepie Mumla znajdziesz zdecydowanie najlepszy wybór pięknych pościeli bawełnianych, bo przygotowali propozycje zarówno do sypialni, jak i pokoju dziecka. My nie tak dawno zamawialiśmy również ją dla naszego synka u nich i zdecydowaliśmy się wspólnie na wzór Auta https://mumla.pl/produkt/posciel-auta/ który od razu spodobał się naszemu synkowi i już nie chce spać w żadnej innej :)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ