Cześć wszystkim Planujemy porządny remont naszego biura i chcielibyśmy zabrać się za wymianę okien oraz całej stolarki drzwi zewnętrznych i wewnętrznych. Czy macie może dla nas jakieś porady na jakiego producenta warto postawić i jaka firma mogłaby zająć sie całym montażem itd. w Poznaniu? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
W Poznaniu mogę polecić Ci firmę Domega. Możesz również sprawdzić ich stronę internetową gdzie jest dokładnie przedstawiona oferta w zakresie zarówno okien, drzwi zewnętrznych, czy wewnętrznych. Jeżeli przypadną Ci do gustu i spełnia wymagania to wtedy już najlepiej umówić się na spotkanie odnośnie wyboru, zamówienia i wykonania montażu.
Zdecydowanie Plastixal. U nas bardzo dobrze się sprawdzają zarówno okna jak i drzwi od nich https://plastixal.pl/ Dobrej jakości materiały, wysoka jakość wykonania, świetne parametry cieplne no i ładna stolarka a do tego to polska firma, więc warto wspierać swoje.
Tu najlepsza cenę da Ci producent, zerknij na Eko-Past z Częstochowy i ich . Wybór spory, miła współpraca i szybkie terminy jeśli zależy Ci tez na czasie.
Tutaj zgodzę się z pierwszą odpowiedzią, bo wtedy będziesz miał najszersze spektrum jeżeli chodzi o producentów, ale również możesz liczyć na wsparcie specjalistów którzy zajmują się tym już od wielu lat. O firmie Domega słyszałem kilka dobrych opinii od znajomych oraz nawet mojej siostry która niedawno budowała dom, także jak masz do niej jakieś konkretne pytania to również mogę podpytać, pozdrawiam
Również wybrałbym się na twoim miejscu do firmy Domega, z resztą wystarczy zapytać znajomych i trochę zorientować się w opiniach na Ich temat. Moim zdaniem jest to jedna z lepszych opcji jeżeli szukasz firmy, która będzie w stanie zrealizować Ci w pełni zlecenie na wysokim poziomie.
To już masz odpowiedź Ja z ich usług nie korzystałem bo pochodzę z innego miasta, ale również ma podobne spostrzeżenia co moi poprzednicy. Warto do tego podejść z głową i wybrać mądrze, ponieważ nie ma co przepłacać jeżeli jakość materiału i parametrów jest taka sama u innego producenta tylko może mniej znanego, ważne są również warunki gwarancyjne i pewnie wykonany montaż aby nie generowały kolejnych problemów w przyszłości.
Dzięki za trak duży odzew! W takim razie zabieram się dziś za sprawdzenie dokładnie ofert i propozycji, może w końcu uda nam się to wszystko załatwić w jednym miejscu jednocześnie w dobrej cenie i wysokiej jakości. Na pewno dam Wam znać jak wszystko poszło
Ja bym dodał jeszcze firmę Drutex http://oknadrutex-gniezno.pl/ Sprawdzona, solidna firma. Mamy od nich okna pvc i są porządnie wykonane, dźwiękoszczelne. Tak samo od nich mamy jeszcze drzwi aluminiowe i tez są bardzo dobrej jakości, dobrze nam służą.
Postaw na tego, który dobrze robi i ma produkty najwyższej jakości. Ostatnio u nas w firmie montowali okna ii odkryłam, że była przeterminowana. Niestety trzeba kupować najlepsze jakościowo produkty, nie można oszczędzać na podróbkach.
Wszystko co powinienieś wiedzieć o pieniądzach znajdziesz tutaj: http://mojepieniadze.net.pl/