Nowoczesne zarządzanie firmą - ERP

Czyli biznes w sieci internetowej.
sewery

Nowoczesne zarządzanie firmą - ERP

Post autor: sewery »

Witam wszystkich,

Zastanawiam się nad inwestycją w informatyczny system zarządzania firmą, aby nieco ułatwić i poprawić jej funkcjonowanie. Interesuje mnie stworzenie specjalnej platformy, w której skład wchodzić będzie na przykład komunikator wewnątrz firmowy, czy aktualności. Dlatego poszukuję firmy, która podjęłaby się takiego zadania. W tym momencie znalazłem - czy ktoś z Was słyszał o tej firmie i może coś o niej powiedzieć konkretnego?

Pozdrawiam
deal

Re: Nowoczesne zarządzanie firmą - ERP

Post autor: deal »

No to akurat ważne by zarządzanie firmą było sprawne, i zarówno proces decyzyjny był szybki jak i druga sprawa klienci byli szybko i sprawnie obsługiwali. DO tego stosuję się systemy kolejkowe bo to klient... sami zresztą wiecie
bask

Post autor: bask »

Fajnie to działa u mwizyta.pl bo nie ma abonamentów ani umów czasowych więc nie wiążemy się umową i rachunkiem, który trzeba płacić co miesiąc.
Graphcomek

Post autor: Graphcomek »

Ja do takich rozwiązań proponuję usługi firmy Graphcom. Warto!
Graphcom.pl
Barbie

Post autor: Barbie »

Niestety, ale ja się kompletnie na tym nie znam...
Trzeba być bardzo dzielnym, by stawić czoło wrogom, ale tyle samo męstwa wymaga wierność przyjaciołom.
victor44

Post autor: victor44 »

Znakomicie, dzięki wielkie :) Z całą pewnością przydadzą mi się te porady :)
Lepiej jest mieć szczęście. Ale ja wolę być dokładny. Bo wtedy, jak szczęście przychodzi, jesteś gotów
Iwo

Post autor: Iwo »

Systemy ERP są bardzo przydatne w przedsiębiorstwie. Automatyzują procesy w firmie, dzięki czemu są wykonywane sprawniej. System zapewnia kontrolę nad ich przebiegiem i rezultatami. Takie systemy dla firm oferuje: . Masz pewność, że praca przebiega sprawnie.
ninja_84

Post autor: ninja_84 »

To akurat bardzo fajne jest, szczególnie jeśli ma miejsce która wspiera wewnętrzne działania w organizacji. Lubię bardzo rozwijać swoją firmę i z każdym miesiącem wdrażać coś nowego.
Wszystko co powinienieś wiedzieć o pieniądzach znajdziesz tutaj: http://mojepieniadze.net.pl/
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ